counter

Crowd surfing στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Έλληνας τραγουδιστής αποθεώθηκε

Crowd surfing στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!  Έλληνας τραγουδιστής αποθεώθηκε
Crowd surfing στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Έλληνας τραγουδιστής αποθεώθηκε

Ήρθε από το πουθενά και ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτόν, αφού επιμένει να κρατάει "κλειστά" τα χαρτιά του, όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος για τον Τόνι Σφήνο που μπήκε ξαφνικά στην ζωή μας και κάνει τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται να ασφυκτιούν από κόσμο, αφού δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη τραγουδιστή αλλά για έναν showman. To πραγματικό του όνομα είναι ή Θάνος Κιούσης ή Αντώνης Σφηνόπουλος, μιας και πάντα αφήνει ένα μυστήριο να περιπλανιέται γύρω από το όνομα του.

Αυτό βέβαια δεν απασχολεί τόσο τους fans τους, αφού αυτό που τους νοιάζει είναι το κέφι και η ενέργεια που προσφέρει ο καλλιτέχνης και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν υπάρχει στην νυχτερινή ζωή το "ξεφάντωμα' με την έννοια που το προσφέρει ο Tonis Sfinos και παραπέμπει σε παλιό καλό cinema ή σε περίοδο των hippies.

Το ίδιο συνέβη για ακόμη μια φορά, στην συναυλία που έδωσε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και "ξετρέλανε" τον κόσμο, ο οποίος ξεσάλωσε και έδειξε την αγάπη του και το πάθος του στον "μυστήριο" καλλιτέχνη σηκώνοντας τον στα χέρια  σε ένα ξέφρενο Crowd surfing στα πρότυπα του εξωτερικού!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR