counter

Βούλα Πατουλίδου: Δε φαντάζεστε με τι ασχολείται ο 18χρονος γιος της

 Βούλα Πατουλίδου: Δε φαντάζεστε με τι ασχολείται ο 18χρονος γιος της
Βούλα Πατουλίδου: Δε φαντάζεστε με τι ασχολείται ο 18χρονος γιος της

Αποτελεί σύμβολο στην ιστορία του στίβου και αφού τον σταμάτησε, ασχολείται ενεργά με την πολιτική και είναι αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης.

Η Βούλα Πατουλίδου αποφάσισε να μιλήσει στο Secret των  Παραπολιτικών για την απόφαση του γιου της να φύγει από την Ελλάδα. Μας έχει ανοίξει πολλές φορές την καρδιά της μιλώντας για την οικογένεια της, αφού με τον σύζυγο της είναι από τα 19 της χρόνια μαζί. Ο νεαρός, λοιπόν, ακολουθεί τον δρόμο  της μητέρας του. Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης -παιδί από τον γάμο της με τον Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη- διαπρέπει στον αθλητισμό και μάλιστα στο εξωτερικό, αφού αναμένεται τα επόμενα χρόνια να κλέψει την παράσταση ως τερματοφύλακας σε μεγάλη ομάδα.

«Ο μικρός τέσσερις μήνες πριν δώσει εξετάσεις στην Γ’ Λυκείου, και με καλές προοπτικές, μου είπε: “Μαμά, θέλω να φύγω Αμερική”. Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε: “Τι λες;””. Είναι το μοναχοπαίδι μου και πάγωσε η ραχοκοκκαλιά μου όταν μου το είπε. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα: “Εγώ 18 χρονών δεν ρώτησα κανέναν”. Ο Γιώργος είναι 18 χρονών και είναι στο Gannon University, στην πόλη Erie της Πενσιλβάνια από τις 10 Αυγούστου. Παίζει στην πρώτη ομάδα του κολεγίου. Κάνει σπουδές με αντικείμενο τον αθλητισμό. Έχει πάρει υποτροφία ως τερματοφύλακας και η δήλωση μου προς αυτόν είναι: “Μην την χάσεις, γιατί αλλιώς ή θα πλένεις πιάτα εκεί για να βγάλεις τα έξοδα ή θα γυρίσεις Ελλάδα”», εξομολογήθηκε η Βούλα Πατουλίδου στην εφημερίδα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR