counter

Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίζει την κορούλα της στην Αμερική!

Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίζει την κορούλα της στην Αμερική!
Βίκυ Βολιώτη: Φωτογραφίζει την κορούλα της στην Αμερική!

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η Βίκυ Βολιώτη δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η κορούλα της.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά το τέλος των θεατρικών υποχρεώσεων, βρέθηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική, περνώντας στιγμές χαλάρωσης.

Η ίδια υιοθέτησε το γλυκό κοριτσάκι πριν από λίγα χρόνια και σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει:

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Βίκυ Βολιώτη με την υιοθετημένη κόρη τηςΗ υιοθετημένη κόρη της Βίκυς Βολιώτη παίζει στον κήπο
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR