counter

Baby boom! Ο πολύ γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Baby boom! Ο πολύ γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!
Baby boom! Ο πολύ γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Από την Χριστίνα Μόνη

Αυτά και αν είναι ευχάριστα νέα. Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου ο ηθοποιός Tom Hardy αφού η σύζυγος του Charlotte Riley έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Η Charlotte Riley γνωστή ηθοποιός και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι και τον όγδοο μήνα κύησης και η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στην πρεμιέρα της ταινίας «Legend» όπου η Charlotte Riley έδωσε το «παρών», φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα από το οποίο διαγραφόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Κανείς από τους δυο όμως δεν προχώρησε σε περαιτέρω δηλώσεις.

Ο Tom Hardy έγινε γνωστός και αγαπητός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Ο Μπάτμαν, επιστρέφει». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2015 και οι δημοσιογράφοι άργησαν να ανακαλύψουν το ευχάριστο γεγονός το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για τον Tom Hardy καθώς έχει αποκτήσει έναν γιο από προηγούμενη σχέση του. Το ζευγάρι απολαμβάνει αυτές τις μοναδικές στιγμές με το μωρό τους χωρίς όμως να έχουν αποκαλύψει το φύλο του. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR