counter

Αυτό θα πει αφηρημάδα! Βγήκε έξω με διαφορετικά παπούτσια

Αυτό θα πει αφηρημάδα! Βγήκε έξω με διαφορετικά παπούτσια
Αυτό θα πει αφηρημάδα! Βγήκε έξω με διαφορετικά παπούτσια

H Kirstie Alley έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό στα 38 της χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία "Κοίτα ποιος μιλάει" με συμπρωταγωνιστή της τον John Travolta. Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, διανύοντας το 62ο έτος της ηλικίας της, δείχνει να προσπαθεί με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της να αποσπά πάνω της τα φλας των φωτογράφων. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου στους δρόμους της Νέας Υόρκης και πώς θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αφού η ηθοποιός δεν δίστασε να φορέσει διαφορετικά παπούτσια.

Tα αταίριαστα παπούτσια

Η ηθοποιός δεν προτίμησε την ασφαλή επιλογή ενός ζευγαριού γόβες πχ, αλλά επέλεξε να φορέσει flat παπούτσια μόνο που μεταξύ τους είχαν…ασυμφωνία στο σχέδιο. Αυτή της η επιλογή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με ασφάλεια, διότι είτε έγινε από αφηρημάδα είτε για να τολμήσει κάτι διαφορετικό στυλιστικά.

Η Κirstie Alley,έχοντας υποστεί πολλαπλές αυξομειώσεις στο βάρος της, έχει πια αποφασίσει να δίνει περισσότερη σημασία στο ντύσιμο της κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις μόνο που μερικές φορές δεν προσέχει όσο θα έπρεπε…τα άκρα της. Σε αυτή της την εμφάνιση, η Κirstie Alley, αν και επέλεξε ένα κομψό παλτό με μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα φόρεσε παπούτσια που κέντρισαν την προσοχή όχι τόσο για την κομψότητά τους όσο για το πόσο αταίριαστα ήταν. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής της δουλειάς στο ρόλο της παρουσιάστριας στο κανάλι TV Land της Αμερικής δείχνει να νιώθει ανανεωμένη μόνο που στις εμφανίσεις της πρέπει να επιδείξει λίγη προσοχή παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR