counter

Αυτή είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το Survivor

Αυτή είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το Survivor
Αυτή είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το Survivor

Μια εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη, βρίσκεται πίσω από τις κάμερες τόσο του ελληνικού, όσο και του τουρκικού Survivor. Ο λόγος για την Εμινέ Γεσίρ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της το 2011 στα playmate. Η ίδια μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο του playgirl, ενώ όπως μας ενημερώνει το Πρώτο Θέμα και η Κατερίνα Φάκα, στο Survivor, βρέθηκε τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της, προκείμενου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης, Ατζούν Ιλιταλί. Η ίδια προσλήφθηκε καθώς γνωρίζει καλά και τουρκικά και ελληνικά, ενώ ανήκει πλέον στο δυναμικό της τούρκικης εταιρείας παραγωγής.

Η 28χρονη Εμινέ έχει συμπληρώσει ήδη δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και συχνά δημοσιεύει εικόνες στα social media, από τη διαμονή της εκεί. Η ίδια κατέχει ηγετικό ρόλο στην παραγωγή και θεωρείται δεξί χέρι του Τούρκου καναλάρχη.

Παλιός της γνώριμος τυγχάνει να είναι μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αυτό καθώς πριν από μερικά χρόνια, ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Η Εμινέ Γεσίρ στον Άγιο Δομίνικο

Η Εμινέ Γεσίρ στον Άγιο Δομίνικο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR