counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Κατερίνα Γιουλάκη: Η θεία του Φώτη Σεργουλόπουλου μιλάει για τον ανιψιό της που έγινε μπαμπάς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Κατερίνα Γιουλάκη: Η θεία του Φώτη Σεργουλόπουλου μιλάει για τον ανιψιό της που έγινε μπαμπάς
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Κατερίνα Γιουλάκη: Η θεία του Φώτη Σεργουλόπουλου μιλάει για τον ανιψιό της που έγινε μπαμπάς


Γιουλάκη- Σεργουλόπουλος

Η Κατερίνα Γιουλάκη μιλάει στο FTHIS.GR για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έγινε μπαμπάς!

Η θεία του Φώτη Σεργουλόπουλου, και γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη μιλάει στο FTHIS.GR για το νέο μέλος της οικογένειας τους, τον γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου. Η Κατερίνα Γιουλάκη είναι αδερφή της μητέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου, και δεν είναι λίγες οι φορές που θεία και ανιψιός έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και έχουν εκφράσει την αδυναμία τους ο ένας για τον άλλον.

Η Κατερίνα Γιουλάκη μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR είπε:

"Είμαστε τρισευτυχισμένοι με την γέννηση του γιου του Φώτη. Μου το είχε πει από την πρώτη στιγμή πως περιμένει παιδί και συγκινήθηκα. Ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς και μας έδωσε μεγάλη χαρά με αυτό το νέο. Η μητέρα του Φώτη, και αδερφή μου, πετάει από χαρά, είναι τρισευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη με την γέννηση του εγγονού της. Δεν είναι μόνο που μοιάζει πολύ στην ίδια και τον Φώτη αλλά θα πάρει και το όνομα του λατρεμένου της άντρα, του Γιώργου, που έφυγε πριν περίπου ένα χρόνο από την ζωή. Σήμερα θα πάω να δω το μωρό και είμαι ενθουσιασμένη γι' αυτό! Να του ζήσει!"

Η σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Κατερίνα Γιουλάκη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αποκαλύψει πως η θεία του Κατερίνα Γιουλάκη, ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για εκείνον. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει πει για την αγαπημένη του θεία ότι, λόγω του ότι η αδερφή της μαμάς του ήταν ηθοποιός, είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σε καμαρίνια και να δει παρασκήνια κινηματογραφικών ταινιών που τον έκαναν να ερωτευτεί ότι γίνεται μπροστά από τα φώτα.

Η είδηση πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς, μπορεί να αιφνιδίασε τους συνεργάτες του ο ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος όμως είχε μιλήσει για την μεγάλη του επιθυμία να γίνει μπαμπάς  στους δικούς του ανθρώπους. Η Κατερίνα Γιουλάκη μας αποκάλυψε πως γνώριζε για τον ερχομό του γιου του Φώτη από την πρώτη στιγμή!

Ο νεογέννητος Γιώργος, ο γιος του Φώτη Σεργουλόπολου ήρθε στη ζωή πρόωρα και γεννήθηκε 2.600 γραμμάρια. Ο πανευτυχής πατέρας αποφάσισε να αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του παιδιού του μια εβδομάδα μετά, όταν ο μικρούλης θα έχει βγει από το μαιευτήριο και θα τον έχει πάρει μαζί του στο σπίτι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε μιλήσει και τηλεοπτικά για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς. Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" στις 24 Οκτωβρίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. "Αν είναι να 'ρθει, θα 'ρθει! Φυσικά και θέλω ένα παιδί! Πάρα πολύ! Είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι", έλεγε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. "Δεν είμαι πιτσιρίκι, αλλά είμαι δραστήριος", συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, εννοώντας φυσικά, δραστήριος σεξουαλικά. "Εύχομαι να είμαι δραστήριος με το παιδί μου", αρκέστηκε να πει ο παρουσιαστής, μετά από σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα πως είναι θετικός άνθρωπος και εξαιρετικός στο να γίνει πατέρας.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάστε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη μαμά και τη νονά του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη γέννηση του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε βίντεο με τα πρώτα λόγια του συγκινημένου Φώτη Σεργουλόπουλου ο οποίος έγινε μπαμπάς.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε σε βίντεο τι έλεγε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ένα μήνα πριν, για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR