counter

Αποκάλυψε την πλάτη της και είναι γεμάτη μελανιές

Αποκάλυψε την πλάτη της και είναι γεμάτη μελανιές
Αποκάλυψε την πλάτη της και είναι γεμάτη μελανιές

Αυτά είναι τα συμπτώματα της σκληρής και συστηματικής προπόνησης και όχι σημάδια ξυλοδαρμού από το σύζυγο της. Ο λόγος για τη Danielle o’ Hara που προπονείται σκληρά στην πισίνα καθώς είναι λάτρης του υγρού στοιχείου. Τις αρέσουν οι επιδείξεις που γίνονται με βουτιές και άλματα και γι ‘ αυτό προπονείται και η ίδια.

Μετά από αρκετές ώρες προπόνησης το μοντέλο βγήκε από την πισίνα έχοντας μια τεράστια μελανιά στην πλάτη της η οποία μάλιστα της προκάλεσε και αφόρητο πόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η Danielle o’ Hara χρειάστηκε να πάρει παυσίπονα για να καταφέρει  να κοιμηθεί μετά τους μώλωπες που απέκτησε από τις βουτιές που έκανε στην πισινά του κολυμβητηρίου που επισκέπτεται συχνά.

Η Danielle o’ Hara που είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Teddy Sheringham, έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της και της αρέσει να προπονείται κάνοντας κολύμβηση και θεαματικές βουτιές. Δεν υπολόγισε όμως ότι η σκληρή προπόνηση θα της άφηνε τα σημάδια της. Οι μελανιές που κοσμούν την πλάτη της έχουν προκαλέσει μεγάλο πόνο που η ίδια έχει χάσει μέχρι και τον ύπνο της.

Η ίδια μοιράστηκε τη φωτογραφία με την πλάτη της γεμάτη μελανιές στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τρομάξαμε μέχρι να καταλάβουμε ότι είναι από προπόνηση και όχι από ξυλοδαρμό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR