counter

Άσχημο φινάλε: Χώρισαν με δημόσιες ανακοινώσεις στα social media!

Άσχημο φινάλε: Χώρισαν με δημόσιες ανακοινώσεις στα social media!
Άσχημο φινάλε: Χώρισαν με δημόσιες ανακοινώσεις στα social media!

Αυτή οικογένεια δεν παύει να μας εκπλήσσει ούτε μέρα με τις αποφάσεις της. Οι Kardashians περνούν δύσκολα χρησιμοποιούν τους δημόσιους διαλόγους του διαδικτύου, όπως και τα προσωπικά τους μηνύματα. Συγκεκριμένα εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες που ήθελαν τον Kanye West και την Kim Kardashian να παίρνουν διαζυγίου «φούντωσαν» περισσότερο. Μάλιστα το ζευγάρι σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα ζει ήδη σε χωριστά σπίτια.

Ο ξαφνικός χωρισμός όμως ήρθε από άλλο μέρος της οικογένειας. Ο λόγος για τον Rob Kardashian οποίος είδε δημόσια να τον αποκαλούν τεμπέλη, χοντρό κακομαθημένο και πολλά άλλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν χάκερς μπλόκαραν τον προσωπικό λογαριασμό της αγαπημένης του Blac Chyna στο Instagram και αποκάλυψαν δημοσίως διαλόγους με φίλες της. Λίγο αργότερα ο Rob Kardashian ανακοίνωσε στα social media πως η σύζυγος του πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι.

«Είναι Χριστούγεννα και είμαι μόνος μου. Η Blac πήρε το μωρό και με άφησε μόνο μου. Μάζεψε όλα τα πράγματα από το δωμάτιο του μωρού και από το δωμάτιο του King Cairo», έγραψε δείχνοντας το σπίτι του στο οποίο ζει πλέον μόνος! Όσο αναφορά την Chyna, η ίδια με ανάρτηση της στα social media τόνισε πως τα προσωπικά μηνύματα και οι άσχημοι χαρακτηρισμοί προς τον Rob ήταν από το μακρινό της παρελθόν. 

Το δημόσιο ξετανίασμα των Kardashians

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR