counter

Αντώνης Καρυστινός: "Ο Άρης είναι καθαρός χαρακτήρας και αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά"

Αντώνης Καρυστινός: "Ο Άρης είναι καθαρός χαρακτήρας και αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά"
Αντώνης Καρυστινός: "Ο Άρης είναι καθαρός χαρακτήρας και αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά"

Συνέντευξη στο Mytv και στη Μάρα Σαρρή παραχώρησε ο Αντώνης Καρυστινός και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ρόλο που υποδύεται στον Αστέρα Ραχούλας.

Έχοντας ήδη διανύσει κάποιους μήνες στον Αστέρα Ραχούλας, νιώθετε δικαιωμένος για την απόφαση που πήρατε να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά;

Ναι, βέβαια. Νιώθω και χαρούμενος και περήφανος και δικαιωμένος και τυχερός, που κάποιοι ακόμη επενδύουν σε καλές δουλειές. Έλπίζω ότι στο μέλλον θα έρθουν και άλλες τέτοιες στην τηλεόραση. Πρόκειται για μια προσεγμένη και μεγάλη παραγωγή, η οποία σέβεται και εμάς και τους τηλεθεατές.

Ο ήρωας που υποδύεστε, ο Άρης, εγκατέλειψε την Αθήνα για την επαρχία. Εσείς θα κάνατε κάτι ανάλογο;

Όχι. Νομίζω ότι αυτές οι αναφορές που κάνουμε είναι για να μπορέσει το αίσθημα του θεατή να φύγει από το αστικό περιβάλλον, που υποθετικά είναι πολιτισμένο αλλά στην ουσία είναι σκληρό,  να ταξιδέψει λίγο και να ξεκουραστεί σε έναν χώρο πιο αυθόρμητο. Δεν είναι ένα κάλεσμα για να επιστρέψουμε στην επαρχία, στην περιφέρεια, γιατί εκεί δεν υπάρχουν κοινωνικές δομές ώστε να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο. Δηλαδή, εδώ στις πόλεις η κρίση είναι τεράστια, στην περιφέρεια τι να κάνεις; Όλα πρέπει να ξαναρχίσουν για να μπορούν να λειτουργήσουν και να απασχολήσουν όλον αυτό τον κόσμο, ο οποίος, πιθανώς, θα διαμοιραστεί σε κάποιες πόλεις και θα ασχοληθεί με τουριστικά ή αγροτικά επαγγέλματα. Εάν, βέβαια, υπήρχε σοβαρός λόγος, θα το έκανα. Για παράδειγμα, εάν αποφάσιζα με τη γυναίκα της ζωής μου να φύγουμε μαζί. Μόνο ρομαντικά θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να μείνω εκεί για μεγάλο διάστημα. Από την άλλη, ποτέ μη λες «ποτέ»!

Διαβάστε περισσότερα στο Mytv που κυκλοφορεί!

Το εξώφυλλο του MYTV που κυκλοφορεί

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR