counter

Βαρδής: Οι συγκινητικές αφιερώσεις των παιδιών του 2 χρόνια μετά το θάνατό του

Βαρδής: Οι συγκινητικές αφιερώσεις των παιδιών του 2 χρόνια μετά το θάνατό του
Βαρδής: Οι συγκινητικές αφιερώσεις των παιδιών του 2 χρόνια μετά το θάνατό του

«2 χρόνια που έφυγες και δεν θα σε ξαναδούμε… ζεις μέσα μας όμως και σε αγαπάμε ως το άπειρο», έγραψε η Καλλιστώ Βαρδή, η κόρη του Αντώνη Βαρδή που σήμερα κλείνει 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η κόρη του, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα της, ενώ γευμάτιζε, δείχνοντας πόσο της λείπει.

Την ίδια φωτογραφία ακριβώς, δημοσίευσε και ο αδελφός της Γιάννης Βαρδής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα της «Δύο χρόνια σήμερα. Τέτοια ώρα ήμασταν μαζί για τελευταία φορά. Στις 6 έφυγες. Να μας προσέχεις και να μας αγαπάς, όπως όταν ήσουν δίπλα μας και σε βλέπαμε. Τώρα μας βλέπεις μόνο εσύ. Τα παιδιά σου. Καλλιστώ  Γιάννης».

Ο Αντώνης Βαρδής, ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, πέθανε σε ηλικία 66 ετών, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα. Το 2013 διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και το 2014 χειρουργήθηκε. Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, ενώ η οικογένειά του ήταν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR