counter

Angelina Jolie: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Brad Pitt και την πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της

Angelina Jolie: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Brad Pitt και την πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της
Angelina Jolie: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Brad Pitt και την πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της

Η είδηση του διαζυγίου της Angelina Jolie και του Brad Pitt έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η διάσημη ηθοποιός ζήτησε την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, and Knox, και, από τότε, πληθώρα δημοσιευμάτων και… υποθέσεων έκανε τον γύρο του πλανήτη.

Η Jolie, η οποία κράτησε όλο αυτό το διάστημα χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να «σπάσει τη σιωπή» της και να μιλήσει για όλα στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Vanity Fair.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς είναι η σχέση της με τον Pitt σήμερα και αποκάλυψε την πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της.

«Τα πράγματα πήγαν άσχημα. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη... Τα πράγματα έγιναν "δύσκολα"» δήλωσε και παραδέχθηκε πως ποτέ δεν είχαν ένα κακό lifestyle, επισημαίνοντας πως αυτός δεν ήταν ο λόγος χωρισμού τους. 

«Όλοι μας τώρα βρισκόμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να γίνουμε καλά από αυτά που γέμισαν το ποτήρι» συνέχισε και πρόσθεσε: «Τα παιδιά δεν προσπαθούν να γίνουν καλά από το διαζύγιο. Προσπαθούν να γίνουν καλά από καταστάσεις της ζωής». 


To εξώφυλλο του Vanity Fair με την Angelina Jolie

Όσον αφορά στο πώς είναι σήμερα με τον Brad Pitt, είπε: «Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και νοιαζόμαστε και για την οικογένειά μας, και οι δύο δουλεύουμε με ένα κοινό στόχο. Ανησυχούσα πάρα πολύ για τη μητέρα μου, καθώς μεγάλωνα - πάρα πολύ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο μπάνιο και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος γι αυτό». 

Ακόμα, η Angelina εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπισε μια σοβαρή πάθηση –εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση- μετά το διαζύγιο. Πρόκειται για την πάθηση Bell’s Palsy, που προκλήθηκε από βλάβες στα νεύρα του προσώπου, μια «πτώση» της μιας πλευράς του προσώπου της, όπως είπε και κατάφερε να τη ξεπεράσει με βελονισμό.

photo credit: zumapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR