counter

Ανδρέας Στάμος: Με ποια τραγουδίστρια είναι παντρεμένος; Δείτε τους μαζί

Ανδρέας Στάμος: Με ποια τραγουδίστρια είναι παντρεμένος; Δείτε τους μαζί
Ανδρέας Στάμος: Με ποια τραγουδίστρια είναι παντρεμένος; Δείτε τους μαζί

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Ανδρέας Στάμος έκανε βραδινή έξοδο με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Σαμαρά, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα πανέμορφο αγοράκι. Το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Ρεξ, διασκεδάζοντας με το υπέροχο πρόγραμμα.

Ο Ανδρέας Στάμος είναι παντρεμένος εδώ και τρεισήμισι χρόνια και μάλιστα έχει αποκτήσει έναν γιο που του έχει αλλάξει τη ζωή! “Στην αρχή δεν το περιμένεις. Αλλά όσο το παιδί μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ κολλάς. Προτεραιότητα είναι ο γιος μου. Και του αφιερώνω το κομμάτι ‘είσαι στη ζωή μου ουρανός” έλεγε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του. Ο Ανδρέας Στάμος, τον Σεπτέμβριο του 2010 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Σαμαρά, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

Ο Ανδρέας Στάμος γνώρισε την σύζυγό του μέσα από την δουλειά, όταν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στον τόπο καταγωγής της Κωνσταντίνας Σαμαρά, που είναι το Λιτόχωρο Πιερίας. Αργότερα, ακολούθησε συνεργασία στο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής Frangelico, εκεί που ο Ανδρέας Στάμος ήταν πρώτο όνομα και αναπτύχθηκε η σχέση τους. Τον Σεπτέμβριο του 2010 έκαναν πολιτικό γάμο στο Λιτόχωρο κι αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι. Λίγους μήνες αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, που όπως έχει πει ο Ανδρέας Στάμος τους έχει αλλάξει όλη την ζωή. Το ζευγάρι επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτει την ζωή του στα περιοδικά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνουν συχνές δημόσιε εμφανίσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR