counter

Άνδρας μοντέλο έκανε αλλαγή φύλου και περπατά στις πασαρέλες ως γυναίκα!

Άνδρας μοντέλο έκανε αλλαγή φύλου και περπατά στις πασαρέλες ως γυναίκα!
Άνδρας μοντέλο έκανε αλλαγή φύλου και περπατά στις πασαρέλες ως γυναίκα!

Ξεκίνησε την καριέρα του ως άντρας μοντέλο και στην πορεία αποφάσισε πως τα ψιλά τακούνια του πάνε περισσότερο... Πρόκειται για τον Shane Lapper που πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στις διεθνής πασαρέλες ως Chloe φορώντας μόνο γυναικεία ρούχα!

Ο Shane Lapper ήταν πολύ επιτυχημένος ως άντρας μοντέλο, όμως θέλοντας να γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και να ξεκινήσει τη ζωή και την καριέρα του από το μηδέν, με άλλο όνομα και με άλλο σώμα!

Σε ηλικία μόλις 7 ετών ο Shane Lapper κατάλαβε πως θα ήθελε να έχει γεννηθεί κορίτσι, όμως δεν είχε το θάρρος να κάνει αλλαγή φύλου. Τα χρόνια πέρασαν και η απόφαση του να μεταμορφωθεί σε αυτό που πάντα επιθυμούσε έγινε δρόμος χωρίς επιστροφή.

Τώρα ντυμένη με τακούνια, μίνι φόρεματα και σγουρά μακριά μαλλιά, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως η Choe, κάποτε ήταν αγόρι.

Έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας όπως οι Dolce Gabbana, και πλέον πιο ευτυχισμένη από ποτέ  δηλώνει: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως άντρας μοντέλο σε ηλικία 22 ετών ήταν φανταστική εμπειρία, αλλά ένιωθα άβολα όταν οι άνθρωποι μου έκαναν κομπλιμέντα για την ανδρική μου εμφάνιση. Το να κάνω την μετάβαση μου σε γυναίκα είναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Εύχομαι να το είχα κάνει νωρίτερα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR