counter

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν έναν μήνα πριν τον γάμο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν έναν μήνα πριν τον γάμο
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν έναν μήνα πριν τον γάμο

Υπήρξαν ένα από τα πιο ευτυχισμένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά από ένα χρόνο και λίγους μήνες σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, οι οποίοι χώρισαν ξαφνικά ένα περίπου μήνα πριν τον γάμο τους που θα γινόταν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός και έλαβε χώρα στην Πάτμο, δύο ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που το πρώην ζευγάρι καβγάδισε έντονα, όταν ένα βράδυ επέστρεψε από έξοδο του στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το περιοδικό όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος είδε τυχαία κάποια μηνύματα στο κινητό του ηθοποιού. Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα πως αποστολέας των μηνυμάτων ήταν μια παλιά σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Όταν η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διάβασε την απάντηση του ηθοποιού στην αποστολέα, αποτέλεσμα ήταν οι φωνές και οι λογομαχίες του ζευγαριού να ακουστούν παντού. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε» φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επέστρεψε στην Αθήνα την επόμενη ημέρα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του, που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά, ενώ πήγε στο σπίτι της δημοσιογράφου στη Γλυφάδα για να μαζέψει τα πράγματα του, όπως του ζήτησε η ίδια. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από την άλλη, συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Κοινός φίλος του ζευγαριού είπε στο περιοδικό: «Μπήκαν στη μέση οι υποψίες και τα διέλυσαν όλα. Η Αλεξάνδρα είναι ανένδοτη, δεν πρόκειται να δώσει καμιά δεύτερη ευκαιρία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR