counter

Αδερφός Κάτιας Νικολαϊδου: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι λάθος να λέγεται ότι…"

Αδερφός Κάτιας Νικολαϊδου: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι λάθος να λέγεται ότι…"
Αδερφός Κάτιας Νικολαϊδου: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι λάθος να λέγεται ότι…"

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαϊδου μίλησε την Τρίτη 14/11 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν για την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε οτι η Κάτια Νικολαϊδου δεν ταλαιπωρούνταν τα τελευταία 20 χρόνια με την υγεία της καθώς από τον Δεκέμβρη του 2001 είχε ιαθεί αλλά ο καρκίνος επέστρεψε πριν ενάμισι χρόνο…

Κάτιας Νικολαϊδου – Όσα είπε ο αδερφός της

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου νόμιζε ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη. Είναι λάθος να λέγεται ότι η Κάτια νοσούσε 20 χρόνια από καρκίνο, είναι ψέματα. Δεν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κάτια 20 χρόνια ζούσε φυσιολογικά την ζωή της. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο στην τηλεόραση. Η Κάτια από τον Δεκέμβρη του 2001 είχε και μετά ιαθεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα, μην λέγονται ασάφειες…» είπε ο Τάκης Νικολαϊδης.

Δείτε επίσης - Οδυσσέας Σταμούλης: Ράκος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου και του γιου του

Σχετικά με τον αν η Κάτια Νικολαϊδου δούλεψε σε ένα ξενοδοχείο για βιοποριστικούς λόγους ή επειδή δεν είχε προτάσεις ο Τάκης Νικολαϊδης ξεκαθάρισε: «Η Κάτια είχε προτάσεις, αλλά όχι εκείνες που θα ήθελε. Επέλεγε πλέον, δεν την επέλεγαν. Δούλεψε σε ξενοδοχείο γιατί ήταν πολυτάλαντη και όχι για βιοποριστικούς λόγους, ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να κάνει τα πάντα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο αδερφός Κάτιας Νικολαϊδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR