counter

Θα γίνουν γονείς και ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού μέσω Instagram!

Θα γίνουν γονείς και ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού μέσω Instagram!
Θα γίνουν γονείς και ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού μέσω Instagram!

Το Σεπτέμβριο του 2013 αρραβωνιάστηκαν, ενώ παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 2014. Ο λόγος για τον Daniel Bryan και την Βrie Bella, οι οποίοι είναι πρώην επαγγελματίες αθλητές της αμερικανικής πάλης, ενώ ασχολούνται και με την υποκριτική.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Βrie Bella να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήταν πάντα όνειρο μου να γίνω μητέρα. Τώρα που πια αυτό είναι αλήθεια, είμαι γεμάτη ευτυχία. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τον σύζυγό μου, να γίνεται πατέρας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας».

Αυτή τη φορά οι δυο τους αποφάσισαν με μια φωτογραφία στο Instagram να ανακοινώσουν το φύλο του πρώτου της μωρού. Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία με το σύζυγό της, Daniel Bryan, στην οποία βλέπουμε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ανακοίνωσε πως περιμένει κοριτσάκι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από το να μπει ένα κοριτσάκι στη ζωές μας. Η μικρή έχει κλέψει ήδη την καρδιά του μπαμπά της».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR