counter

Φθινοπωρινό μανικιούρ: Οι σωστές αποχρώσεις!

Φθινοπωρινό μανικιούρ: Οι σωστές αποχρώσεις!
Φθινοπωρινό μανικιούρ: Οι σωστές αποχρώσεις!

Οκ, ο καιρός σήμερα μας οδηγεί να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι για τα καλά. Δεν θα σου κρύψω ότι έχω κάποιες κρυφές ελπίδες για ένα ηλιόλουστο ΣΚ παρόλα αυτά προτείνω να ξεχάσουμε τις γαλακτερές αποχρώσεις ή τα φωτεινά γαλάζια και κοραλί στο μανικιούρ σου.  Όσο και αν είσαι υπέρμαχος του χρώματος, ήρθε η στιγμή για να μπει ένα stop! Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις είναι πολύ σικάτες και κολακεύουν την ακόμα ολίγον σταρένια επιδερμίδα.

Ξεκινάμε από το κλασσικό κόκκινο που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ μα ποτέ ταιριάζει υπέροχα με τα περισσότερα outfits που θα επιλέξεις. Έτσι έχω βάψει και εγώ τα νύχια μου αυτή την εβδομάδα.

Το χρώμα της λεβάντας στο μανικιούρ είναι μια ασφαλής κοριτσίστικη επιλογή που μας αρέσει πολύ με jeans.

Σάπιο μήλο είναι η πρόταση για όσες δεν συμπαθούν το κόκκινο και θέλουν  μια πιο basic απόχρωση. Είναι ιδανική απόχρωση και για το πεντικιούρ σου.

Περίπου γκρι, είτε περιέχει μπλε, είτε περιέχει μαύρο, είτε περιέχει γαλάζιο είναι υπέροχο για όσες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα παστέλ του καλοκαιριού ή το all  time classic μαύρο.

Χακί είναι το χρώμα που θα μας απασχολήσει περισσότερο αυτό το χειμώνα και σίγουρα πρέπει να το φορέσεις και στα νύχια σου.

Καλό μανικιούρ!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR