counter

Μαίρη Συνατσάκη: Άγγελος ή διάολος;

Μαίρη Συνατσάκη: Άγγελος ή διάολος;
Μαίρη Συνατσάκη: Άγγελος ή διάολος;

Στην αρχή ήταν ένα βίντεο με ένα όμορφο , κοινωνικό μήνυμα από την cool MairiBoo. Μετά έγινε ένα viral βίντεο-ανησυχία από ένα κορίτσι που βγαίνει στην τηλεόραση, ασχολείται –και- με τη μόδα και ακούει και μερικά μπινελίκια.

Το βίντεο αυτό έγινε Νο1 στις τάσεις του youtube, το αναπαρήγαγαν όλα τα σάιτ, έγινε talkofthetown και κάπου εκεί άρχισε το πυροβολητό στα social media. Από τη μία στιγμή στην άλλη, η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για μερικούς άγγελος και για άλλους, ο χειρότερος διάολος του πλανήτη που πρέπει να παλουκωθεί στο Σύνταγμα.

1.000.000 views σε 4 ημέρες δεν κάνει ούτε το «καινούργιο» τραγούδι του συγχωρεμένου Παντελίδη. Τόσα σχόλια και τόσα likes , αλλά μετά και τόσα “dislikes” μαζεμένα, είχε καιρό να δει το ελληνικό Youtube. Και μίσος. ΤΟΣΟ μίσος.

«Υπάρχει πάρα πολύ μίσος στον πλανήτη και τεράστια επιθυμία να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον». Αυτό είπε η Μαίρη Συνατσάκη στο περίφημο βίντεό της «Είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας». Και έπεσε μέσα. Μόνο που το μίσος αυτό, δεν πήγαινε σε gay, Αλβανό ή πρόσφυγα, αλλά τελικά στην ίδια.

Η αλήθεια είναι πως η Μαίρη δεν έκανε κάτι που να αξίζει τόσο μπινελίκι. Είπε κάτι που έχει ξαναειπωθεί για τον ρατσισμό, τον σεξισμό και το bullying και μάλιστα σε ένα καλοφτιαγμένο (αν και με χιλιάδες κουραστικά «cut”), βίντεο.

Τί είναι αυτό που έκανε τόσες χιλιάδες κόσμου να την ξεσκίσει στα σχόλιά του και τόσους άλλους να τσακώνονται σε διάφορα status ; Είχε δίκιο ή άδικο ; Καλά έκανε και τα είπε ή επειδή διαφημίζει κρέμες, κρίνει ντυσίματα στο «Ξαναδέστε τους» και βγάζει λεφτά από το Instagram θα έπρεπε να το βουλώσει ;

Δεν έχω καταλήξει αν ήταν το κατάλληλο timing για ένα τέτοιο βίντεο, αλλά πάντα θαυμάζω τους ανθρώπους που καταφέρνουν και συγκεντρώνουν τόσο πολύ κοινό γύρω τους που τους ακολουθεί, τους ακούει και τους –τρόπον τινά- επηρεάζει. Στο κάτω κάτω, η Μαίρη ήθελε να διαδώσει λίγη αγάπη και λογική στον κακιασμένο κόσμο που ζούμε.Το αν με αυτα που λέει σε ένα βιντεο, μπορει να βγάλει και 1.000 ευρώ απο τo Youtube, αυτο γιατι τα κανει λιγότερο σημαντικά;

Σίγουρα δεν τα λέει για αυτά τα 1000 ευρώ, θα μπορούσε απλά πχ να ποστάρει 5 κρέμες παραπάνω στο Instagram, σίγουρα δεν είχε ανάγκη όλη αυτήν την θύελλα μπινελικοκριτικής που της έσουρε όλο το διαδίκτυο.

Σίγουρα, θα μπορούσε να βάλει τρία δάκρυα λιγότερα, αλλά και πάλι, οι προθέσεις παραμένουν για μένα αγνές. Στο κάτω κάτω αν δεν συμφωνείς, απλά κλείστο.  Αλλά τελικά, έχουμε πολύ μίσος ρε παιδάκι μου μέσα μας.

ΠΟΛΥ μίσος.

 

*Ο Λάμπρος Κωνστανταρας είναι παρουσιαστής στην εκπομπη "ΣΟΥΚΟΥ" στον Αντ1, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Easy 97,2 (06:00-10:00) και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records

Facebook: https://www.facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lambroukosjr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR