counter

Ήρθε ο... Barack!

Ήρθε ο... Barack!
Ήρθε ο... Barack!

Εννοείται ότι δεν γνωριζόμαστε κι έχω και βάσιμες υποψίες ότι δε θα γίνει ποτέ ένα τέτοιο "κονέ", αλλά αν κάποια στιγμή τον συναντούσα, νομίζω ότι και από κοντά θα εξέπεμπε την ίδια οικειότητα που εκπέμπει και μέσα από την τηλεόραση. Δεν γνωρίζω αν είναι ο πιο πετυχημένος "Mister President", η ιστορία θα το δείξει αυτό, αλλά το "χαλαρό" στυλ του, αποτέλεσμα επικοινωνιολόγων ή όχι, κερδίζει. 

Τον μάθαμε ως Πλανητάρχη αλλά μας έχει πείσει ότι δεν διαφέρει από έναν φυσιολογικό άνθρωπο, άσχετα με τη θέση, τη δύναμή του και την στρατιά που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Αυτή η στρατιά ήρθε και στην Αθήνα κι έχει φέρει τα πάνω κάτω στις συγκοινωνίες και στους δρόμους.

Ένα άλλο στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίζει, είναι και το μοναδικό του στυλ, που έχει πολυσυζητηθεί, σχολιαστεί και τον έχει κάνει να πρωταγωνιστεί σε άρθρα με τίτλο "Ο πιο καλοντυμένος Πρόεδρος όλων των εποχών". Κι εκεί, επίσης, δείχνει τον φυσιολογικό χαρακτήρα του με νεανικά σακάκια, κοστούμια, εντυπωσιακά παλτό, ιδιαίτερα πουκάμισα, αθλητικά ρούχα και ανάποδα jockey.

Όσο για το στήσιμο και τη στάση του σώματος; Θα μείνει στην ιστορία και θα μπορεί να διδαχθεί στα πανεπιστήμια ως "σχολή" Ομπάμα. Άνετος και επιβλητικός παράλληλα, όπως και στη "συνάντησή" μας στo...γραφείο του, στο Madame Tussauds του Λονδίνου. 

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR