counter

Η γραμμή του ντεκολτέ άλλαξε! Μάθε τα πάντα για την νέα τάση…

Η γραμμή του ντεκολτέ άλλαξε! Μάθε τα πάντα για την νέα τάση…
Η γραμμή του ντεκολτέ άλλαξε! Μάθε τα πάντα για την νέα τάση…

Είμαι από τα κορίτσια που τους αρέσουν τα ανοιχτά ντεκολτέ, όχι επειδή προκαλούν τα βλέμματα αλλά επειδή αναδεικνύουν ένα από τα πιο ωραία σημεία του γυναικείου σώματος: το θώρακα!

Το σημείο του neckline στολιζόταν από αρχαιοτάτων χρόνων με κολιέ ως σύμβουλο πλούτο και καλαισθησίας. Έτσι λοιπόν το 2017 το ντεκολτέ δεν θα μπορούσε να ήταν out of fashion απλά έχουν αλλάξει λίγο οι κανόνες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω «συγγνώμη» από τα κορίτσια με μεγάλο στήθος καθώς  αυτό το post δεν αφορά εκείνες. Το ντεκολτέ κατεβαίνει αρκετά και φτάνει ως τον αφαλό με συνέπεια τα κορίτσια με πλούσιο στήθος να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν. Τα κορίτσια με μικρό στήθος παίρνουν εκδίκηση και φορούν tops με βαθιά ντεκολτέ που αναδεικνύουν τα κόκκαλα του θώρακα και του λαιμού τους.

Προσπάθησε να επιλέξεις αέρινα υφάσματα και για είσαι 100% ασφαλής ότι όλα θα παραμείνουν στη θέση στους φόρεσε τα ειδικά αυτoκόλλητα αντί σουτιέν.

Εναλλακτικά ίσως ένα μαγιό τριγωνάκι ίσως φανεί σωτήριο. Φρέσκια πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα όριο του sexy. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR