counter

Γράμμα στον Γιάννη Ξανθόπουλο: "Πρόσεχε"!

Γράμμα στον Γιάννη Ξανθόπουλο: "Πρόσεχε"!
Γράμμα στον Γιάννη Ξανθόπουλο: "Πρόσεχε"!

«Φίλε» Γιάννη, συγχαρητήρια, είσαι άξιος νικητής. Από την πρώτη σου εμφάνιση στο Rising Star, όλοι καταλάβαμε πως έχεις κάτι ξεχωριστό. Όμως, πρόσεξε γιατί αυτό το ξεχωριστό μπορεί να χαθεί στη διαδρομή, και η δική σου η ιστορία ακόμα δεν έχει καν ξεκινήσει.

Στα 16 του ένας τραγουδιστής στην Ελλάδα, δεν βρίσκεται ούτε στο...νηπιαγωγείο. Έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά και πολλές «σειρήνες», που θα του γλυκάνουν τον δρόμο, αλλά δεν θα του υποσχεθούν τίποτα.

Φίλε Γιάννη, δες σαν μια ωραία πλάκα, τη δημοσιότητα, τα λεφτά και το αυτοκίνητο που κέρδισες και το οποίο ακόμα δεν έχεις καν το δικαίωμα να οδηγήσεις. Ένας μαθητής με πολύ ωραία φωνή, που κέρδισε τόση δημοσιότητα από ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, πρέπει πρώτα από όλα να κοιτάξει να τελειώσει το σχολείο αναπόσπαστος από τα μουσικά –και όχι μόνο- γκομενιλίκια.

Ελάχιστοι τραγουδιστές στην Ελλάδα κατάφεραν να ζήσουν όλη τους τη ζωή, βγάζοντας χρήματα από αυτό. Πάρα πολλοί γνώρισαν επιτυχία, επαναπαύτηκαν και στο τέλος την πάτησαν και ζουν κάπου ξεχασμένοι.

Φρόντισε όταν βγεις σε αυτόν τον αγώνα να είσαι έτοιμος και υποψιασμένος. Προς το παρόν απόλαυσε τη νίκη και τη δόξα. Αλλά αναλογίσου πως όταν τα φώτα του Rising Star σβήσουν , θα μείνεις εσύ και οι πολύ δικοί σου άνθρωποι και ο πολύς κόσμος θα τρέξει να αναζητήσει τον επόμενο «Ξανθόπουλο». Μην πανικοβληθείς, έτσι γίνεται πάντα. Εσύ , είσαι ήδη «ιστορία».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος με τον Χρήστο Μάστορα

Τώρα είσαι , αύριο δεν είσαι. Στο χέρι σου είναι να είσαι παρών στο τραγούδι όπως πρέπει και όταν πρέπει. Διάβασε, μάθε, ασχολήσου και έχε υπομονή. Πολλή υπομονή. Μα πολλή υπομονή. Μην ενθουσιάζεσαι, ρώτα τους παλιούς, διάβαζε πολύ καλά όλα τα συμβόλαια που θα πέσουν στα χέρια σου.

Στην τελική κάνε του κεφαλιού σου, αλλά μετά από ώριμη σκέψη. Τραγουδιστές υπάρχουν πολλοί. Πάρα πολλοί και είσαι ένας από αυτούς. Φρόντισε να ξεχωρίσεις όταν πρέπει. Θα είσαι πραγματικά έτοιμος σε 5-6 χρόνια.

Και μια ακόμα ταπεινή συμβουλή: Μη φοβηθείς να χαθείς για λίγο. Να αποτραβηχτείς και να οργανωθείς σωστά, όπως πρέπει.

Αυτά από κάποιον που σε εκτιμάει πολύ και έχει δει πολλές καριέρες να χάνονται. Μην βάλεις το όνομα σου σε αυτή τη λίστα.

Καλή επιτυχία!

*Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι παρουσιαστής στην εκπομπη "ΣΟΥΚΟΥ" στον Αντ1, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Easy 97,2 (06:00-10:00) και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records

Facebook: https://www.facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR