counter

Draping: Φόρεσα το ρουζ αλλιώς και έδειξα πιο νέα!

Draping: Φόρεσα το ρουζ αλλιώς και έδειξα πιο νέα!
Draping: Φόρεσα το ρουζ αλλιώς και έδειξα πιο νέα!

Καθετί νέο στο μακιγιάζ με ενθουσιάζει και σας ενθουσιάζει! Γιατί όχι άλλωστε; Το μακιγιάζ είναι ένα είδος τέχνης όπου καμβάς γίνεται το πρόσωπο μας και μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας κάνοντας μας παράλληλα πιο όμορφες, Έτσι λοιπόν, την προσοχή μου κέντρισε ένα νέο make up trend που πραγματικά αποτυπώνει στο πρόσωπο μου την φρεσκάδα όλη του κόσμου. Πρόκειται για το νέο contouring, ή ακόμα καλύτερα την χρωματιστή εκδοχή του contouring το λεγόμενο draping. Φρέσκο, ανοιξιάτικο και νεανικό δεν το υιοθέτησε πρώτη η Kim Kardashian-όπως το contouring-αλλά τεράστιοι οίκοι μόδας όπως ο Kenzo, Chanel, Marc Jacobs και Fenty x Puma. Και επειδή η εισαγωγή μου διαβάζεται πολύ promising ήρθε η στιγμή για τις επεξηγήσεις. Στην ουσία αντί να χρησιμοποιήσεις σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως στο contouring για να δημιουργήσεις κοψίματα, εφαρμόζεις διάφορα ρουζ της ίδιας χρωματικής παλέτας, Σβήνεις κάνοντας το απαραίτητο blending και σχηματίζεις ένα νοητό μισοφέγγαρο που ξεκνάει από τον κρόταφο και την εξωτερική γωνία των ματιών και καταλήγει χαμηλά στα μάγουλα.Σμιλεύει το πρόσωπο και αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο τα φυσικά χαρακτηριστικά του. Και όλα αυτά μόνο με τη χρήση ρουζ και highlighting! Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και νεανικό. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ας μπούμε στο ψητό και ας μάθουμε παρέα πώς να εφαρμόσουμε την τεχνική του contouring:

1.Διάλεξε μια σκούρα απόχρωση ρουζ και ξεκίνα την τοποθέτηση στην αρχή του ζυγωματικού, ακριβώς πάνω στο κόκαλο και προς το τριχωτό, Άπλωσε το ρουζ με κινήσεις μπρος-πίσω και όχι με κυκλικές κινήσεις.

2. Πέρασε την ανοιχτόχρωμη απόχρωση ακολουθώντας την ίδια κίνηση ακριβώς από πάνω. Συνέχισε να εφαρμόζεις και πιο ψηλά καταλήγοντας στο τόξο του φρυδιού σου.

3. Πολύ ψηλά στα ζυγωματικά σου βάλε highlighter και κάνε καλό blending ώστε να μη φαίνεται πού ξεκινά και πού καταλήγει το κάθε χρώμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR