counter

Dancing with the Stars: Δείτε αποκλειστικά όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Dancing with the Stars: Δείτε αποκλειστικά όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!
Dancing with the Stars: Δείτε αποκλειστικά όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

Το λαμπερό show χορού επέστρεψε στον ΑΝΤ1, με την καλύτερη επιλογή συντελεστών-παικτών που έχει γίνει ποτέ! 

Βρέθηκα στην πρεμιέρα, με πρόσβαση σε όλους τους χώρους και θέλησα να φωτογραφίσω και να σας δείξω όλα όσα συνέβησαν όταν και όπου δεν έγραφαν οι κάμερες!

Το blog του Χρήστου Κούτρα

Είδα την Ευαγγελία Αραβανή που τη σεζόν αυτή ζει τις καλύτερες στιγμές της τηλεοπτικής της καριέρας, την Ελεονώρα Μελέτη πανέμορφη ακόμα και στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και με εντυπωσιακές γνώσεις στον χορό, τον Γιώργο Λιάγκα  που έχει αποδείξει ότι του ταιριάζουν πολύ και τα βραδινά shows. Εντυπωσιάστηκα με τον Σάββα Πούμπουρα και την τηλεοπτική του άνεση, και τους γνώριμους από τα προηγούμενα DWTS, Γκαλένα Βελίκοβα και Αλέξη Κωστάλα!
 
Δείτε τι συνέβαινε στο καμαρίνι της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν ξεκινήσει το show, τους παίκτες να συζητάνε αλλά και να κάνουν κάποιες τελευταίες πρόβες πριν την εμφάνισή τους και τη Λάουρα Νάργες να ενθαρρύνει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Τον Κώστα Τσουρό να παρακολουθεί στο μόνιτορ τις προσπάθειες των άλλων παικτών, αλλά και την Έλσα Πρωτοψάλτη να ανανεώνει την ώρα των διαφημίσεων το μακιγιάζ του Γιώργου Λιάγκα. Παράλληλα, ακριβώς δίπλα, η Μαίρη Αρώνη αποσπά δηλώσεις από την Ελεονώρα και η διευθύντρια του FTHIS.GR Κάλλια Καρτσάκη, απολαμβάνει τα φαγητά του εξαιρετικού μπουφέ που υπήρχε backstage, ενώ πίσω της η Ευρυδίκη πρόβαρε κάποιες φιγούρες με τον παρτενέρ της Παύλο! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR