counter

Αυτά που πρέπει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις! Εγώ τα ψώνισα ήδη…

Αυτά που πρέπει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις! Εγώ τα ψώνισα ήδη…
Αυτά που πρέπει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις! Εγώ τα ψώνισα ήδη…

Οι προσφορές είναι μια ευκαιρία για ψώνια. Στην δική μου περίπτωση κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για ψώνια αλλά πραγματικά στη περίοδο των εκπτώσεων έχω κάνει κάποιες έξυπνες αγορές που με συντροφεύουν χρόνια. Δεν έχω υπάρξει πάντα έξυπνη κα συνετή στις αγορές αφού έχω πέσει στην παγίδα του  να αγοράζω τα ίδια και τα ίδια. Αυτή τη φορά έπαιξα στρατηγικά αγοράζοντας  τα πιο value for money αλλά και διαχρονικά fashion items! Για πάμε να δούμε τις αγορές μου…

Αγορά Νο1: Μια vintage επώνυμη τσάντα

Οκ, μπορεί η εμμονή μου με τα vintage να είναι προσωπική, όμως… Μια vintage τσάντα είναι ικανή να αναβαθμίσει και το πιο βαρετό και basic σύνολο. Μάλιστα πλέον υπάρχουν καταστήματα με second hand αξεσουάρ που πραγματικά μπορείς να βρεις θησαυρούς μέσα σε αυτά. Οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από τις αρχικά και την περίοδο των εκπτώσεων κάνουν extra προσφορές.

Αγορά Νο2: Ένα μπλε σακάκι

Σίγουρα έχεις μαύρο, ενδέχεται να έχεις και γκρι, μπλε όμως; Το μπλε είναι μια safe επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με τα jeans σου και να ξεκινήσεις δυναμικά τις ανοιξιάτικες σου εμφανίσεις. Με λίγα λόγια είναι ένα all time classic και all season κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Αγορά Νο3: Το μεταξωτό φουλάρι

Είναι μια αγορά που θα σε συντροφεύει για χρόνιαααααα. Τα μεταξωτά φουλάρια προσδίδουν φινέτσα και σε όποια ηλικία και αν φορεθούν. Οι εκπτώσεις είναι μια ευκαιρία για να αγοράσεις ένα. Μην το τσιγκουνεύεσαι, πίστεψε με!

Αγορά Νο4: Τα δερμάτινα γάντια

Είναι ένα αξεσουάρ που προσδίδουν ένα touch πολυτέλειας ακόμα και στο πιο απλό παλτό. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν φεύγουν από τη μόδα.

Αγορά Νο5: Τα booties με cut-outs

Είναι sexy, δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα και φοριούνται άνετα την άνοιξη. Μπορείς να δοκιμάσεις peep-toes  ή με ανοίγματα στο πλάι.

Αγορά Νο6: Το ροζ παλτό

Δίνει χρώμα στο γκρίζο του χειμώνα που ακόμα διανύουμε και σίγουρα η παρουσία του στην ντουλάπα σου είναι ικανή να σου ανεβάσει τη διάθεση.

Καλά ψώνια, λοιπόν!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR