counter

Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στα πρώτα λεπτά της αποψινής πρεμιέρας του Survivor 2!

Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στα πρώτα λεπτά της αποψινής πρεμιέρας του Survivor 2!
Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στα πρώτα λεπτά της αποψινής πρεμιέρας του Survivor 2!

Η ώρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του Survivor 2 έφτασε και δε μένει να δούμε αν όντως το φετινό reality επιβίωσης είναι όπως ακούγεται πιο σκληρό από το προηγούμενο με πολύ πιο απαιτητικά αγωνίσματα και πιο δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητα των παικτών.

Κι ενώ περιμένουμε να ξεκινήσει, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες φωτογραφίες από αυτές που έχω και θα σας δώσουν μια γεύση από τα πλάνα που θα παρακολουθήσουμε απόψε στον ΣΚΑΙ!

Όπως έγινε και πέρσι, τους παίκτες θα αποχαιρετήσουν έναν- έναν, συγγενείς και φίλοι των παικτών σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν με τα μαύρα βαν της παραγωγής με προορισμό το αεροδρόμιο.

Το blog του Χρήστου Κούτρα

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες διακρίνετε τον Στέλιο Κρητικό, την Ξένια από τους REC και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο από την ομάδα των διασήμων, αλλά και το σακίδιο που τους δόθηκε από την παραγωγή κατά την αναχώρησή τους!

Να σημειωθεί ότι το ίδιο μαύρο σακίδιο κρατούσε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram από το αεροδρόμιο, δίχως βέβαια να δώσει κάποια πληροφορία λόγω της εχεμύθειας που επιβάλλει το συμβόλαιό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Instagram: christoskoutras 

Twitter: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR