counter

Αποκλειστικό! Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Όχι, δεν χωρίζουν!

Αποκλειστικό! Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Όχι, δεν χωρίζουν!
Αποκλειστικό! Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Όχι, δεν χωρίζουν!

Την τελευταία εβδομάδα έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στα τηλεοπτικά πηγαδάκια  η πληροφορία πως η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το STAR για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στη ζώνη 10:00-13:00. Κι όλοι αναρωτιόμασταν αν θα κάνει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα χωρίς τον αγαπημένο της, Κρατερό Κατσούλη.

Μετά από αρκετά χρόνια, το STAR αποφάσισε να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη, με ένα πρόσωπο έμπειρο και μία συνταγή αρκετά δοκιμασμένη.

To banner για το blog του Χρήστου Κούτρα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη κρούση στην παρουσιάστρια έγινε τον περασμένο Μάρτη, αμέσως μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με το κανάλι Epsilon!

Αυτό που έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή η ίδια, είναι να έχει στο πλάι της συνεργάτες που είχε μαζί της και στο Epsilon, πίσω και μπροστά από τις κάμερες και φυσικά τον Κρατερό! Η παρουσία τους ως ζευγάρι και στην ΤV άλλωστε κρίθηκε πετυχημένη. Δοκιμασμένη η συνταγή!

Έτσι, με τα ως τώρα δεδομένα θα δούμε στο πάνελ της Κατερίνας Καραβάτου τον Δημήτρη Μηλιόγλου και πιθανότατα και τη Νανά Ηλιοπούλου με τη Δήμητρα Καλφούντζου. Την αρχισυνταξία θα αναλάβει, η Κατερίνα Μπούσιου που έχει εξαιρετικές σχέσεις με το ζευγάρι, ενώ είχε εργαστεί και παλαιότερα στο STAR και συγκεκριμένα στο τμήμα των ειδήσεων! 

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

Instagram: christoskoutras

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR