counter

"Αφήστε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ήσυχο να παλέψει..."

"Αφήστε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ήσυχο να παλέψει..."
"Αφήστε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ήσυχο να παλέψει..."

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να εκμεταλλεύεσαι ένα ανθρώπινο δράμα, μια δύσκολη στιγμή, απλά για να πεις ή να γράψεις κάτι. Από την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μια τιτάνια μάχη να κρατηθεί στη ζωή και να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του και όσους τον αγαπούν.

Είχε ένα τραγικό ατύχημα, νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση στην εντατική και κάθε μέρα το «ρεπορτάζ» κάποιων αναφέρει και κάτι καινούργιο. Το γαϊτανάκι της βλακείας είχε ξεκινήσει νωρίς, όταν διαβάσαμε ότι θα τον ξυπνήσουν στις 2 Ιανουαρίου επειδή είναι η ημέρα των γενεθλίων του. Λες και σε τόσο κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί θα σκεφτούν τις τούρτες και όχι τον σωματικό γολγοθά που περνάει ο ασθενής.

«Κούνησε το χέρι του», είπαν κάποιοι! Μάλιστα, μου το έγραψαν και στο Instagram, ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασα εκείνη την ημέρα των γενεθλίων του Κωνσταντίνου.

«Μίλησε»!

«Του ετοιμάζουν το δωμάτιο», έγραψε άλλος «δημοσιογράφος». Μάλιστα, με πήρε και μια (καλή) συνάδελφος από μεγάλη εφημερίδα για να ρωτήσει και να εξακριβώσει αν θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την έκπληξη. Της απάντησα φυσικά πως πρώτη φορά το ακούω ότι θα γίνει αυτό το... πάρτι.

Ας ηρεμήσουμε λίγο, όμως. Υπάρχει μια οικογένεια που ζει μια πολύ δύσκολη καθημερινή αγωνία. Βασικά, υπάρχουν δεκάδες τέτοιες οικογένειες που το ζουν αυτό, αλλά εν προκειμένω, θα μιλήσω για τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Τις πρώτες 3-4 ημέρες δέχθηκα να μιλήσω σε κάποιους συναδέλφους, προκειμένου να έχουν κάποια στοιχεία στα ρεπορτάζ τους. Είδα ότι έψαχναν εναγωνίως να πουν κάτι που ευσταθεί και όχι καμιά αρλούμπα, για αυτό και βοήθησα όσο μου αναλογούσε.

Από ένα σημείο και έπειτα, αυτό άρχισε να γίνεται λίγο γραφικό, μιας και δεν ήθελα και δεν έπρεπε να βγαίνω να μιλάω για την κατάσταση του Κωνσταντίνου 7 φορές την ημέρα. Σεβάστηκα και την επιθυμία της οικογένειας, με την οποία συμφωνώ 100%.

Κλείνει ένας μήνας σε λίγο και ακόμα γράφονται «τέρατα» κάθε ημέρα. Πριν λίγες ημέρες, μια συνάδελφος μου ζήτησε να της δείξω τον πατέρα του Κωνσταντίνου στο νοσοκομείο. Της απάντησα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί ο πατέρας του έχει πεθάνει».

«Μα πως, αφού ο Διοικητής μου είπε ότι είναι κάθε μέρα εδώ...». Μάλιστα

Θέλετε κάτι παραπάνω;

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να σταματήσουμε να λέμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

*Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ1 «Ant1 Media Lab» και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records​

Facebook: facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR