counter

6 beauty συνήθειες που με έκαναν πιο hot στον αγαπημένο μου…

6 beauty συνήθειες που με έκαναν πιο hot στον αγαπημένο μου…
6 beauty συνήθειες που με έκαναν πιο hot στον αγαπημένο μου…

Το πόσο sexy και θηλυκή μπορείς να δείξεις, είναι κάτι υποκειμενικό και εξαρτάται από το style της καθεμίας. Παρόλα αυτά από την 13χρονη εμπειρία μου ως beauty editor-ναι, είμαι μεγαλοκοπέλα ετών 32- πάντα υπάρχουν κάποια beauty tips που μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα θηλυκότητας σου.  Η εμπειρία μου καταγράφεται σε λέξεις και σε προκαλώ να δοκιμάσεις τα εξής:  

1.            Χρησιμοποίησε  μάσκαρα στις εξωτερικές μόνο βλεφαρίδες για γατίσιο βλέμμα. Η υπερβολική μάσκαρα κατά μήκος όλο του βλεφάρου κολλάει τις βλεφαρίδες και μικραίνει τα μάτια.        

2.            Λίγη ποσότητα highlighter  περιμετρικά των χειλιών σου θα αναδείξει τις καμπύλες των χειλιών σου. Πρόκειται για μια μορφή φωτοσκίασης που κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν πιο γεμάτα.         

3.            Μουτζουρώσου ελεύθερα με το μολύβι ματιών. Οκ, δεν εννοώ να θυμίζεις ρακούν αλλά σβήσε τις σκληρές γραμμές που δημιούργησε με το μολύβι.

4.            Μην υπερβάλλεις στην ποσότητα του αρώματος. Ψέκασε το άρωμα σου σε απόσταση 8 εκατοστών.  Η ιδανική περιοχή είναι ο λαιμός και 3 ψεκάσματα είναι αρκετά.

5.            Χρησιμοποίησε ένα ρουζ  σε υγρή μορφή. Στόχος είναι ένα φρέσκο αναψοκοκκινισμένο look και οι επαγγελματικές φωτοσκιάσεις.            

6.            Κάνε απολέπιση στα χείλη σου –όχι μόνο για να είναι απαλά- ο προσωρινός ερεθισμός που προκαλείται από scrub τα κάνει να δείχνει πιο μεγάλα.             

 Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx                                

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR