counter

Φτιάξε την πιο «έξυπνη» βαλίτσα!

Φτιάξε την πιο «έξυπνη» βαλίτσα!
Φτιάξε την πιο «έξυπνη» βαλίτσα!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ελπίζω να σε βρίσκω σε κάποιο νησάκι αν και αυτό το post μπορεί να σου φανεί άχρηστο. Για τις υπόλοιπες όπως έμενα που είμαστε ένα βήμα πριν τις παραλίες των νησιών ελπίζω να  φανεί ιδιαιτέρως χρηστικό, καθώς οι γυναίκες δεν μπορούμε να περιοριστούμε σε ό, τι αφορά την προετοιμασία  της βαλίτσας. Αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ, τι θα έλεγες φέτος να κουβαλήσεις λιγότερα και το αγόρι σου να μην γκρινιάξει ούτε λεπτό για όλη την προίκα που κουβάλησες στις διακοπές. ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ; Πίστεψε με πολύ αφού δοκίμασα τα παρακάτω και η ζωή μου έγινε πιο εύκολη. Δεν χρειάζεσαι άπειρα ρούχα για να περάσεις καλά στις διακοπές. Κινήσου στρατηγικά και μην έχεις ανασφάλεια για την εικόνα σου, αφού στις διακοπές είμαστε πιο όμορφες no matter what!

Έχουμε και λέμε ξεκίνα από τα ρούχα παραλίας που σίγουρα θα είναι αυτά που θα φορέσεις και τις περισσότερες ώρες. Πάρε τα αγαπημένα σου μαγιό (σε αυτό θα είμαι ελαστική μιας και δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο). Στην συνέχεια πράξε ως pro του styling. Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου jean σορτς, καφτάνια, kimonos, πουκαμίσες και σίγουρα ένα άνετο playsuit. Τα παραπάνω μπορείς με διαφορετικό styling να τα φορέσεις και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό. Στο beach bar θα είσαι το πιο stylish κορίτσι και θα σίγουρα θα έχεις κερδίσει χώρο στη βαλίτσα σου από τα 156.000 φορεματάκια που ήθελες να πάρεις μαζί. Αν θες τη συμβουλή μου τα φορέματα σε περιορίζουν πάρα πολύ αφού τα φοράς μια φοράς και μετά δεν μπορείς να τα φορέσεις ξανά. Έτσι επένδυσε στα διπλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Φετινή εμμονή είναι η παντελόνες και τα ψηλόμεσα cool jean που θα τα φορέσεις μαζί με το αγαπημένο σου ολόσωμο μαγιό και θα είσαι super  HOT. Σε ό, τι αφορά τα παπούτσια  βαριέμαι πάρα πολύ τα τακούνια στο νησί παρόλα αυτά φέτος θα φορέσω flatforms δίνουν ύψος στο πόδι χωρίς να είναι επιτηδευμένα.  Στα αξεσουάρ θα σου πω ένα τεράστιο ΝΑΙ. Πάρε μαζί σου όλα τα βραχιολάκια, κολιεδάκια που αγαπάς θα αναβαθμίσουν το look σου και δεν πιάνουν χώρο στη βαλίτσα σου. Φέτος μην πας πουθενά χωρίς ένα hot choker.  Τέλος μην ξεχάσεις ένα cute φούτερ ή μια boho ζακέτα για να την βγάλεις καθαρή στη δροσιά που έχουν τα νησιά μας το βράδυ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

 

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

 

photos:pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR