counter

Πανικός στη Σητεία: Eίδαν... τίγρη στην παραλία

Πανικός στη Σητεία: Eίδαν... τίγρη στην παραλία
Πανικός στη Σητεία: Eίδαν... τίγρη στην παραλία

Τίγρης

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στην πόλη της Σητείας, μετά από την μαρτυρία μιας τουρίστριας που απολάμβανε το μπάνιο της στην παραλία της Αγιάς Φωτιάς στη Σητεία και όπως υποστηρίζει ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μια μεγάλη τίγρη.

Την μαρτυρία της τουρίστριας ήρθαν να επιβεβαιώσουν και άλλες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίες κινητοποίησαν την αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Σητείας, Θεόδωρος Πατεράκης, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς είναι το μεγάλο αιλουροειδές που έχει τρομοκρατήσει την περιοχή.

Η Ε.Δ.Ε.Α.Κ σε ανακοίνωση της αναφέρει, «σύμφωνα με πληροφορίες του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και βάση μαρτυριών από πολίτες, εθεάθη ζώο που ανήκει στην κατηγορία των αιλουροειδών στη περιοχή Αγιά Φωτιάς Σητείας. Οι μαρτυρίες είναι αρκετές και κάνουν λόγο για ζώο μεγάλου μεγέθους που ίσως πρόκειται για λεοπάρδαλη η τίγρη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία και τις καταθέσεις των μαρτύρων που είδαν το ζώο.

Παρακαλείτε όποιος τύχει να δει το ζώο να ειδοποίηση αμέσως την αστυνομία και αν υπάρχει η δυνατότητα να το φωτογραφίσει από απόσταση χωρίς να το πλησιάσει....

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει μαζί με την αστυνομία επιχείρηση αναζήτησης του ζώου στην ευρύτερη περιοχή...».

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR