counter

Imperio - Η πρώτη κυρία: Δείτε πριν από όλους τα 5 πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση εντελώς δωρεάν

 

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 4 του μήνα, ο ΑΝΤ1 εντάσσει στο πρόγραμμά του δύο νέες καθημερινές σειρές. Ο λόγος για τη βραζιλιάνικη δραματική σειρά Imperio και την κολομβιανή σαπουνόπερα Primera Dama  (Η Πρώτη Κυρία). Το MYtv, μάλιστα, σας εξασφάλισε σε DVD τα επεισόδια των σειρών, και έτσι από σήμερα και κάθε Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Σήμερα τα επεισόδια κυκλοφορούν με το περιοδικό εντελώς δωρεάν. 

Imperio

H σειρά Imperio αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την παρακολουθούν 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά λεπτό. Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2015 βραβεύτηκε στα 43α Διεθνή Βραβεία Emmy, κερδίζοντας στην κατηγορία «Καλύτερη Τηλενουβέλα». Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής Χοσέ Αλφρέντο επιλέχτηκε από τη μοίρα, αλλά παρασύρθηκε  από την εξουσία. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ταπεινής καταγωγής, ο οποίος κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία. Όταν ήταν νέος, πέρασε μια μεγάλη απογοήτευση και από τότε άρχισε να επωφελείται από τους ανθρώπους και τις ευκαιρίες που εμφανίζονταν. Η πορεία της ζωής του καθορίζεται όταν βρίσκεται τυχαία σε μια «μαύρη αγορά» πολύτιμων λίθων - κάτι το οποίο θα γίνει η αφορμή να ασχοληθεί με το εμπόριο διαμαντιών. Στην Ελβετία, συναντά τη Μαρία Μάρτα, η οποία κατάγεται από μια αριστοκρατική αλλά πτωχευμένη  οικογένεια της Βραζιλίας. Οι δύο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Χοσέ Αλφρέντο, γνωστός πλέον ως Λόρδος Αλφρέντο, καλείται να διαχειριστεί αφενός μια αλυσίδα κοσμηματοπωλείων, αφετέρου τις προσωπικές και οικογενειακές  συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή, το σκοτεινό παρελθόν του γυρνά για να τον κυνηγήσει.

 

H Πρώτη Κυρία

Η Primera Dama (Η Πρώτη Κυρία), μια κολομβιανή σαπουνόπερα η οποία είναι ριμέικ της ομώνυμης χιλιανής, είναι ακόμη μία επιτυχημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής παραγωγή. Η σειρά έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στις βαλκανικές χώρες στις οποίες έχει προβληθεί. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής, με το σενάριο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του αμερικανικού κοινού. Η Πρώτη Κυρία αφηγείται την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η Πρώτη Κυρία της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της, όμως, αυτή συναντά τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνo. Θα την εμποδίσει ο έρωτάς της για τον Μαριάνο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα; Θα καταφέρει η Παλόμα να επιτύχει  τελικά τον στόχο της; Τι θα θυσίαζε για το όνειρο της; Πώς θα  κρύψει το  παρελθόν της  που έχει έρθει πίσω για να τη στοιχειώσει.

Imperio 

Η πρώτη κυρία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR