counter

Ηλιοθεραπεία στην πισίνα για τις φίλες εγκυμονούσες της showbiz!

Ηλιοθεραπεία στην πισίνα για τις φίλες εγκυμονούσες της showbiz!
Ηλιοθεραπεία στην πισίνα για τις φίλες εγκυμονούσες της showbiz!

εγκυμονούσες της showbiz

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

H Bar Refaeli παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra το φθινόπωρο του 2015 σε μια τελετή που έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα της χώρας, προκαλώντας παράλληλα πολλές αντιδράσεις, καθώς για την ημέρα του γάμου η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο για οποιαδήποτε πτήση, πάνω από την περιοχή της τελετής.

Η Bar Refaeli είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!».

Πριν απο λίγη ώρα η μέλλουσα μανούλα, η οποία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με τη φωτογραφία του test εγκυμοσύνης στο Instagram, απόλαυσε τον ήλιο ξαπλωμένη με τη φίλη της στην πισίνα. Πλέον διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές απο την καθημερινότητά της λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR