counter

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Δείτε την κούκλα εγγονή του

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Δείτε την κούκλα εγγονή του
Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Δείτε την κούκλα εγγονή του

“Πριν 2 χρόνια (τέτοια ώρα περίπου) αποφάσισες να μου αναβάλεις γύρισμα γιατί βιαζόσουν να έρθεις στον κόσμο... και μπήκαμε σε διαδικασία render και export που κράτησε πάνω από 10 ώρες.. Από τότε είσαι ότι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή μου! Το πιο αγαπημένο μου project που μεγαλώνει καρέ - καρέ.

Σε 16 χρόνια από τώρα που θα διαβάζεις αυτό το μήνυμα θα είσαι 18 και σαν δώρο γενεθλίων θα σου επιτρέψω να ανοίξεις λογαριασμό στο Facebook. Αυτό θα είναι το πρώτο status που θα διαβάσεις. Το Instagram θα το ανοίξεις στα 22 (μάλλον). Twitter όταν παντρευτείς και βλέπουμε.. (duck face με παρουσία δική μου). Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε αγαπώ πολύ! Ο Γκεγκέλης σου...”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, γιος του επιτυχημένου μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Μιχάλη Tσαουσόπουλου.

Τα δύο της χρόνια έκλεισε η κορούλα του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και ο νεαρός «χαζομπαμπάς» της αφιέρωσε ένα πολύ χιουμοριστικό αλλά και με πολλή αγάπη ποστ στο Facebook του, το οποίο συνοδευόταν με μια φωτογραφία της μικρής να κάνει ποδήλατο. 

Διαβάστε επίσης : Ο Έλληνας παρουσιαστής διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα! - Φωτογραφία

Διαβάστε επίσης : Ο Γιώργος Σατσίδης μιλάει για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο αδικοχαμένος Paul Walker: "Η κόρη του είναι Ελληνίδα"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR