counter

Aποστόλης Τότσικας: Με τον αδελφό του στο σπίτι! Είναι ολόιδιοι!

Aποστόλης Τότσικας: Με τον αδελφό του στο σπίτι! Είναι ολόιδιοι!
Aποστόλης Τότσικας: Με τον αδελφό του στο σπίτι! Είναι ολόιδιοι!

Τότσικας

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

ο Αποστόλης Τότσικας, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει έναν αδελφό, ο οποίος μάλιστα είναι σκηνοθέτης. Η ομοιότητά τους είναι τόσο μεγάλη που αν τους δει κανείς μαζί θα πιστέψει πως είναι δίδυμοι. Ο Θανάσης Τότσικας, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Αποστόλη, ωστόσο, οι δυο τους μοιράζονται μια πολύ όμορφη σχέση.

«Σπάνια θα διαφωνήσουμε κι αν αυτό γίνει τότε θα είναι για χαζούς λόγους, του τύπου “δεν σου άρεσε αυτή η ταινία; Είναι δυνατόν;”, αλλά αυτές είναι οι χαζοκόντρες του πενταλέπτου. Αμέσως κάνουμε μια πλάκα, χαβαλεδιάζουμε και το ξεπερνάμε», είχε δηλώσει ο Θανάσης σε κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με τον αδερφό και τον πατέρα του, με τον Αποστόλη να συμπληρώνει «Πάντα ήμασταν κοντά. Ποτέ δεν θυμάμαι να μαλώσαμε άγρια ή σοβαρά για κάποιο θέμα. Τα λύναμε αμέσως. Ψιλοχαθήκαμε μόνο όταν έφυγε ο αδελφός μου για την Αθήνα για να σπουδάσει. Έπειτα από δύο χρόνια ήμασταν όπως και πριν. Σήμερα έχουμε κοινές παρέες, βγαίνουμε…».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι με τα δύο αδέλφια να ποζάρουν πλάτη με πλάτη. Μα δεν είναι ίδιοι;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR