counter

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου
Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουνίου τυλίχτηκε στις φλόγες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Συγγενείς και φίλοι του εκδότη συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, ενώ ακολούθησε ταφή στο κοιμητήριο του Σχιστού.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία ήταν η μητέρα του, ενώ το παρόν έδωσε και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι η πορεία των ερευνών συνεχίζεται και αναμένονται άμεσα απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος.

Την Κυριακή το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο της Αττικής οδού, όπου κάηκε το αυτοκίνητο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται αυτοψία στο αυτοκίνητο του εκδότη. Παράλληλα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που ενδέχεται να έχουν βγει εντός του επόμενου δεκαημέρου, είναι πιθανό να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR