counter

Απειλές για τη ζωή του δέχεται πολύ γνωστός Έλληνας που μόλις απέκτησε παιδί

Απειλές για τη ζωή του δέχεται πολύ γνωστός Έλληνας που μόλις απέκτησε παιδί
Απειλές για τη ζωή του δέχεται πολύ γνωστός Έλληνας που μόλις απέκτησε παιδί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Freddo", η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται ήδη στα ίχνη μιας εγκληματικής σπείρας που εκβιάζει Έλληνες επιχειρηματίες, χρησιμοποιώντας μεθόδους μαφίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Freddo», το κουφάρι άρχισε να ξετυλίγεται  τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, όταν το τζιπ που βρισκόταν στην κατοχή του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου και ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, τυλίχτηκε στις φλόγες. Το αμάξι βρισκόταν ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του μόλις δύο μηνών γιου του που έφερε στον κόσμο η σχεδιάστρια μόδας Caroline De Souza, κάτι που οι δράστες ήδη γνώριζαν, καθώς είχαν τηλεφωνήσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν την εμπρηστική ενέργεια. Η οικογένεια θεώρησε αυτό το περιστατικό τυχαίο, παρόλο που στις 23 Μαρτίου είχε κλαπεί από την ίδια τοποθεσία ένα άλλο τζιπ που διέθετε παλιότερα.

Το αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν όταν δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα στο κινητό του, καθώς έκανε τη βόλτα του σε πεζόδρομο της Γλυφάδας, μαζί με τη  σύζυγό του Καρολίνα ντε Σόουζα και το νεογέννητο γιο τους στο καροτσάκι. "Ξέρουμε που έχεις σταθμευμένο το ελικόπτερό σου (υπέδειξαν ακριβώς το σημείο σε ελικοδρόμιο Αττικής) και θα δεις τι θα πάθεις", ήταν αυτό που άκουσε ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας από άγνωστο άντρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR