counter

Παντελής Παντελίδης: Τι αφιερώθηκε στη μνήμη του στον τόπο του δυστυχήματος;

Παντελής Παντελίδης: Τι αφιερώθηκε στη μνήμη του στον τόπο του δυστυχήματος;
Παντελής Παντελίδης: Τι αφιερώθηκε στη μνήμη του στον τόπο του δυστυχήματος;

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Από τον Τάσο Βασιλειάδη

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε λίγους μήνες πριν, 18 Φεβρουαρίου 2016, το πανελλήνιο. Ο άδικος χαμός του νεαρού τραγουδιστή, που κατάφερε να ξεχωρίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας μας, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είχε θλίψει όλους τους Έλληνες. Τα social media τότε ήταν γεμάτα από αφιερώσεις του κόσμου για τον Παντελή που «έχασαν». Σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, λίγους μήνες μετά, το φαν κλαμπ του 33χρονου τραγουδιστή ανέβασε στον λογαριασμό που διαθέτουν στο Instagram μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται ένα εικονοστάσι, το οποίο έφτιαξαν προς τιμήν του, στον τόπο του δυστυχήματος.

“Έτοιμο το εικονοστάσι στο τόπο του δυστυχήματος τωρα ένα καντηλάκι θα φωτίζει τον δρόμο κ η θέα του θα θυμίζει πως η ψυχούλα σου εκεί θα τριγυρίζει και θα υπενθυμίζει στα νέα παιδιά να μην τρέχουν. Δεν μπορεις να κοιτάξεις την εικόνα οτι είσαι εσύ. Παντελείπεις....καψούρα μεγάλη #κ εγώ σαγαπώ μόνο pq”, έγραψαν στην ετικέτα της φωτογραφίας τα μέλη του φαν κλαμπ, ενώ τα σχόλια από κάτω δείχνουν την συγκίνηση του κόσμου αλλά και την αγάπη που τρέφουν ακόμη για τον Παντελή. 

Διαβάστε επίσης : Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζουν οι τελευταίες φωτογραφίες του! Η αντίδραση της οικογένειας

Διαβάστε επίσης : Παντελίδης: Φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο "Teatro" για να τιμήσουν τη μνήμη του. Aπαρηγόρητοι Καρράς – Stan

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR