counter

Μίγδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την ζωή της στο FTHIS.GR

Μίγδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την ζωή της στο FTHIS.GR
Μίγδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την ζωή της στο FTHIS.GR

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε σειρές που σημείωσαν επιτυχία στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου της υποκριτικής. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της μέσω φωτογραφιών που η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ενός γάμου ρομαντικού, όπως τον ονειρεύονταν η ίδια. Η Ναταλία Μίγδου μιλά για την ζωή της σήμερα στο FTHIS.GR μέσω ενός πολύ συγκινητικού μηνύματος, στέλοντας την αγάπη της στους αναγνώστες μας.

“Tα τελευταία έξι χρόνια ζω σε μια πόλη όπου έχει χειμώνα 9 μήνες το χρόνο. Σε μια πόλη όπου γνωρίζω όλα της τα στενά. Σε μια πόλη όπου ζουν οι άνθρωποι που θα σκότωναν γι’ αυτούς. Ζω στα Ιωάννινα. Τα χρόνια στην Αθήνα ήταν χρόνια σπουδής, εκπαίδευσης, εμπειρίας, γνωριμιών, ωραίων συγκυριών, αρκετών ευκαιριών. Το Θέατρο Τέχνης μου έδωσε όλα τα εχέγγυα για την τέχνη μου. Για τη δουλειά μου. Πήγα καλά. Δούλεψα στο Εθνικό και στο Ελεύθερο Θέατρο. Έκανα ραδιόφωνο στην ΕΡΑ, έπαιξα σε σήριαλ. Παντρεύτηκα. Γέννησα τρία παιδιά. Αφοσιώθηκα. Απέτυχε η συζυγική μου σχέση. Πήρα τη ζωή όπως μου ήρθε. Ανέλαβα τις ευθύνες μου, προχώρησα.

Μετοίκησα στα Ιωάννινα, τη γενέθλια πόλη μου. Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι. Δουλεύω στο αντικείμενο μου περιστασιακά. Σκηνοθετώ, παίζω, κάνω θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά. Είμαι απολύτως θετικός άνθρωπος χωρίς τοξίνες. Είναι βέβαιο πως μου λείπει η συμμετοχή μου στην τηλεόραση και το θέατρο της Αθήνα καθώς και πολλοί καλοί συνάδελφοι που έχω αγαπήσει και εκτιμήσει. Όμως συντονίζομαι με την εδώ πραγματικότητα. Μπορώ και το κάνω εύκολα αυτό.  Ζούσα με περισσότερα χρήματα. Ζω με πολύ λιγότερα. Ζούσα σε μεγάλο σπίτι. Ζω σε πολύ μικρότερο. Ζούσα και κοσμικά. Ζω απλά. Ζούσα σε ανοιχτά πεδία. Ζω σε μικρογειτονιά. Ζούσα κοντά στη θάλασσα. Ζω τριγυρισμένη από βουνά. Ζούσα κάτω απ’τον Αττικό φωτεινό ουρανό, ζω κάτω απ' τα σύννεφα. Όμως κάτω απ τα σύννεφα ζουν τα γαλανά μου παιδάκια και ο άντρας μου.  Ο δεύτερος μα στ' αλήθεια ο πρώτος μου άντρας. Ο Νικόλας μου. Ζουν η μαμά, η αδελφή μου! Όλα είναι εδώ. Δεν ωραιοποιώ τίποτε. Απλώς είμαι ανθρωποκεντρική. Και δεν λέω πως δεν πτοούμαι από την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε. Όμως με επαναφέρουν τα μουτράκια των παιδιών μου, η αγκαλιά του άντρα μου. Η υγεία μας .Είμαι αισιόδοξη λόγω παιδικότητας που έχω, λόγω έρωτος. Κι αυτό εύχομαι σε όλους. Να παίζουν, να ερωτεύονται. Ελπίζω λοιπόν στα καλύτερα. Έχω τα σημαντικότερα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR