counter

Τσιμτσιλή - Σοφός: Το love story, ο γάμος και οι κόρες τους

Τσιμτσιλή - Σοφός: Το love story, ο γάμος και οι κόρες τους
Τσιμτσιλή - Σοφός: Το love story, ο γάμος και οι κόρες τους

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός ένωσαν για πάντα τις ζωές τους στις 25 Ιουνίου στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ.  Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός  μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του ζευγαριού. Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κτήμα Νάσιουτζικ και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, στη νυφική σουίτα του κτήματος Νάσιουτζικ.

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού είχε σχεδιαστεί να γίνει  στη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη στο Άνοδος Stage στην οδό Πειραιώς το 2009. Αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκείνη την χρονική περίοδο δεν ξενυχτούσε λόγω της εκπομπής "ΤV Weekend" που παρουσίαζε, τα συνεχή τηλεφωνήματα που δεχόταν από την καλή της φίλη Φαίη Σκορδά για να τη συνοδεύσει σε νυχτερινή έξοδο δεν έλειπαν.

Η Φαίη μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν μιλήσει από καιρό στην φίλη τους για την ύπαρξη του Θέμη και εκείνη τη βραδιά θα γινόταν η γνωριμία τους αλλά τελικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποινικολόγου δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην παρέα. «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια.  Η πρωτοβουλία να γνωριστούν η Σταματίνα και ο Θέμης ανήκει στη Φαίη Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουρη για την χημεία του ζευγαριού. Την πρώτη τους χειραψία τελικά  αντάλλαξαν σχεδόν μία εβδομάδα μετά, στην είσοδο του Sushi Square στο Κολωνάκι, όπου απόλαυσαν και το πρώτο τους δείπνο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη Νάγια, το Μάιο του 2013, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014 η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώθηκε από τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Μαίρης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR