counter

Άρωμα καλοκαιριού με αφρικανική σκόνη

Άρωμα καλοκαιριού με αφρικανική σκόνη
Άρωμα καλοκαιριού με αφρικανική σκόνη

Καλός καιρός

Την ανηφόρα παίρνει σταδιακά από σήμερα ο υδράργυρος, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Παράλληλα, η ατμόσφαιρα προβλέπεται αποπνικτική λόγω της «επέλασης» αφρικανικής σκόνης που ήδη έχει αρχίσει να καλύπτει αρκετές περιοχές της χώρας.

Όαση δροσιάς αναμένεται να αναζητήσουν σήμερα χιλιάδες πολίτες σε κοντινές παραλίες, κάνοντας την πρώτη βουτιά για το φετινό καλοκαίρι.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα αναμένονται σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας.

Στην Αττική, ο καιρός σήμερα αναμένεται αίθριος καιρός με ήπιους ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα υπάρχει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς νότιοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR