counter

Πολλοί τραυματίες απο χτύπημα κεραυνού σε πάρκο

Πολλοί τραυματίες απο χτύπημα κεραυνού σε πάρκο
Πολλοί τραυματίες απο χτύπημα κεραυνού σε πάρκο

Τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στις γαλλικές αρχές, μετά απο χτύπημα κεραυνού σε πάρκο γεμάτο απο οικογένειες στα βορειοδυτικά του Παρισιού.

Σύμφωνα με την γαλλική Πυροσβεστική Υπηρεσία, απο την πτώση του κεραυνού έχουν τραυματιστεί πολλά παιδιά, εκ των οποίων ορισμένα σοβαρά.

Συνολικά έχουν τραυματιστεί 11 άνθρωποι, εκ των οποίων 10 παιδιά. Απο αυτά τα 6 είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της περιοχής, φέροντας σοβαρά εγκαύματα,

Ο ενήλικας ήταν συνοδός των παίδιών, τα οποία βρίσκονταν μαζί στο πάρκο, σε πάρτι γενεθλίων ενός εξ αυτών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Στο πάρκο Monceau, στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί. Επι τόπου βρέθηκαν πολλά ασθενοφόρα, με τα οποία τα τραυματισμένα παιδιά και ο ενήλικας μεταφέθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Έχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος του 8ου διαμερίσματος του Παρισιού. Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR