counter

Η Ράνια Θρασκιά μιλά στο FTHIS.GR για τους νικητές και τους χαμένους της τηλεοπτικής σεζόν!

Η Ράνια Θρασκιά μιλά στο FTHIS.GR για τους νικητές και τους χαμένους της τηλεοπτικής σεζόν!
Η Ράνια Θρασκιά μιλά στο FTHIS.GR για τους νικητές και τους χαμένους της τηλεοπτικής σεζόν!

Απο τον Τάσο Βασιλειάδη

Στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 Media Lab βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου,  η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά όπου και «ανακρίθηκε», από τους σπουδαστές του 2ου έτους. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος «Τηλεόραση: Ψυχαγωγία» που διδάσκει η Senior Creative Producer του ΑΝΤ1, Παναγιώτα Σπανού. Η Ράνια Θρασκιά μίλησε αποκλειστικά, με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό,  στους μελλοντικούς  δημοσιογράφους ,οι οποίοι της έκαναν ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης. Ο σπουδαστής του ΑΝΤ1 Media  Lab Τάσος Βασιλειάδης ρώτησε την παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «JOY», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1,   για το ποιους θεωρεί η ίδια νικητές και ποιους χαμένους της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Σύμφωνα με την δική σας εμπειρία στο χώρο αλλά και με την προσωπική σας κρίση, θα ήθελα να μου πείτε ποιους θεωρείτε τους νικητές και ποιους τους χαμένους της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς; Τα τελευταία χρόνια, χωρίς καμία αμφιβολία, θεωρώ τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα και επειδή γνωρίζω τον Αντώνη και προσωπικά και είμαστε και πάρα χρόνια φίλοι, περνάμε μαζί μάλιστα τα καλοκαίρια μας στη Χαλκιδική,  μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που τόσο πολύ νοιάζεται για ότι συμβαίνει γύρω του, όσο πραγματικά  δείχνει. Είναι ένας ροκ αληθινά τύπος που έχει χιούμορ και έχει βρει τον τρόπο να περνάει όλες αυτές τις απόψεις, που έχει ο καθένας από εμάς. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», είναι απλά αυτά που του αξίζουν. Αν έβλεπα ένα πράγμα στην τηλεόραση και δεν είχα χρόνο για κάτι άλλο, θα έβλεπα τον Αντώνη και την παρέα του. Κάτι ακόμη που θεωρώ επιτυχία για φέτος είναι το να σωθεί το MEGA γιατί αν και βγήκε μια ανακοίνωση και πήρα μια ανάσα, κρατάω μικρό καλάθι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια ενός ακόμη ALTER.Οπότε μια καλή είδηση και επιτυχία είναι να σωθεί το MEGA. Όσον αφορά τους χαμένους μόνο πιο φιλοσοφικά θα μπορούσα να σου απαντήσω, γιατί χάθηκαν πολλές θέσεις εργασίας και φέτος από τα κανάλια και αυτό είναι απώλεια. Και κάτι ακόμη είναι ότι η ΕΡΤ δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε να λειτουργήσει, όπως θα έπρεπε να είναι ένα δημόσιο κανάλι το οποίο πληρώνουμε εμείς. Αυτό θεωρώ αποτυχία! Και δεν σου το λέω κομματικά, πολλά συναπτά  έτη η δημόσια τηλεόραση μας απογοητεύει.  Μετά το τραγικό μαύρο της ΕΡΤ, περίμενα να βρω κάτι στην καμένη γη. Δεν το βρήκα ακόμη. Ελπίζω κάτι να συμβεί. 

Διαβάστε επίσης : Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τηλεοπτική πρόταση και ο διάλογος Γιώργου - Φαίης για τη... Θρασκιά! - VIDE

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR