counter

Χεράκι χεράκι το πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz πριν τον ερχομό του μωρού

Χεράκι χεράκι το πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz πριν τον ερχομό του μωρού
Χεράκι χεράκι το πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz πριν τον ερχομό του μωρού

Από τον Γιάννη Προκόπη

H Bar Refaeli παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra το φθινόπωρο του 2015 σε μια τελετή που έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα της χώρας, προκαλώντας παράλληλα πολλές αντιδράσεις, καθώς για την ημέρα του γάμου η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει τον εναέριο χώρο για οποιαδήποτε πτήση, πάνω από την περιοχή της τελετής.

Η Bar Refaeli είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το πρώτο μας φιλί ως ανδρόγυνο, όταν πλέον είχαμε την ευλογία του ραβίνου. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και φυσικά αδιαφορούσαμε για όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω μας. Νιώσαμε ότι ενωθήκαμε με τον πιο βαθύ τρόπο. Οι δυο μας, μαζί, για πάντα!»

To 30χρονο μοντέλο και ο 41χρονος σύζυγος της απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους χεράκι-χεράκι σε βόλτα τους στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την Τετάρτη 25 Μαΐου. Οι δυο τους έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ η φουσκωμένη κοιλίτσα της Βar Rafaeli δεν μπορούσε να κρυφτεί, με το εντυπωσιακό ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί που θα είναι κοριτσάκι, τον Ιούλιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR