counter

Απέκτησε παιδί πριν από λίγες και θα βρεθεί στο πλατό του Αρναούτογλου

Απέκτησε παιδί πριν από λίγες και θα βρεθεί στο πλατό του Αρναούτογλου
Απέκτησε παιδί πριν από λίγες και θα βρεθεί στο πλατό του Αρναούτογλου

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται o Κρατερός Κατσούλης. Μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από την απόκτηση του δεύτερου παιδιού του, μας αποκαλύπτει εάν θα ήθελε να κάνει και τρίτο παιδί και μας μιλά για την απόφαση του ΑΝΤ1 να ανανεώσει τα δικαιώματα μετάδοσης της επιτυχημένης σειράς «Οι Συμμαθητές» για τρίτη συνεχή σεζόν.

Η εκρηκτική Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται κοντά μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μας ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μια ενδεχόμενη συνεργασία, αλλά και για τη συμμετοχή της στην επερχόμενη ταινία με τον τίτλο «Βachelor». Ποιο έλληνας θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με την Τόνια ο νέος πράκτορας 007;

Η Josephine έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μας μιλάει για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο τηλεοπτικό θέαμα που λατρεύει τους Stars «Your Face Sounds Familiar»! Μας ανοίγει την καρδιά της για τα προσωπικά της, μας μιλάει για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καλοκαιρινές Στιγμές» που θα κυκλοφορήσει αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Ο Jimmy Gian – μέλος των Boys and Noise-  μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το συγκρότημα δεν εμφανίζεται πια, παίζει ζωντανά σαξόφωνο και μας τραγουδάει ανεβάζοντας τη διάθεσή μας στα ύψη.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, η αγαπημένη Νένα Χρονοπούλου έρχεται στο «Τhe 2night Show», πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μας μιλάει για το βιβλίο της, για την αγάπη που έχει στον σύζυγο της Τάσο Μητρόπουλο, για τον γιο της αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Λούκας Γιώρκας σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, μας μιλάει για τα προσωπικά του, αλλά και για τη σχέση του με τους φωτογράφους και τα media.

Η σέξι Φανή Δρακοπούλου τραγουδάει ζωντανά στο πλατό του «Τhe 2night Show», με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα και μας ξεσηκώνει!

Στο πλατό της εκπομπής υποδεχόμαστε την Γιάννα Νταρίλη, η οποία μας αποκαλύπτει ότι διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε αμερικανικό κανάλι.

Απολαύστε μοναδικές συνεντεύξεις, πολλές εκπλήξεις και την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα, αυτή την Τετάρτη 25 Μαΐου και Πέμπτη 26 Μαΐου στις 23:15, στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μόνο στον ΑΝΤ1! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR