counter

YFSF 3 : Η τηλεθέαση στα ύψη στο 7o live! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

YFSF 3 : Η τηλεθέαση στα ύψη στο 7o live! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό
YFSF 3 : Η τηλεθέαση στα ύψη στο 7o live! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ξεχωριστό, απολαυστικό και με πρωταγωνιστές κάποιους από τους σπουδαιότερους stars της μουσικής βιομηχανίας και του θεάματος, ήταν το 7ο Live του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι και αυτή την Κυριακή ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες και μας εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 7ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 με ποσοστό 31,2% ενώ το σύνολο του κοινού σημείωσε μέσο όρο 32,1%. Εντυπωσιακές ήταν οι μετρήσεις τηλεθέασης στις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 45,6%.

Για ακόμα μία Κυριακή το hashtag #yfsf_Ant1 παρέμεινε πρώτο trending topic στο twitter, και δημιούργησε δυναμικό engagement στο σύνολο των social media.

Το 7ο Live ξεκίνησε δυναμικά, με τον Γιάννη Κρητικό να υποδύεται με επιτυχία μια σπουδαία φωνή, τον Eros Ramazzotti. Η Ελένη Καρακάση υποδύθηκε τον Βασίλη Τερλέγκα και έκλεισε το live show δημιουργώντας ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι. Ξεχωριστή στιγμή του talent show ήταν η ανακοίνωση του Σταμάτη Φασουλή στη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση γιορτάστηκε από μια ομάδα Cheerleaders ενώ παράλληλα προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά αλλά και απίστευτες στιγμές γέλιου.

Η μεγάλη νικήτρια του 7ου live, Αποστολία Ζωή, η οποία ενσάρκωσε τον Louis Armstrong συγκλονίζοντας κοινό και κριτές  προσέφερε τα έσοδα στην «Κιβωτό του Κόσμου», τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις μας περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή στο 8ο Live του επιτυχημένου show του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης : Μαρία Μπεκατώρου: Άνοιξε το καμαρίνι της αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης : YFSF 3”: Αυτός είναι ο νικητής του πρώτου live!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR