counter

Γιάννης Αγγελάκης: Το σπαρακτικό δημόσιο μήνυμα μετά την κηδεία του

Γιάννης Αγγελάκης: Το σπαρακτικό δημόσιο μήνυμα μετά την κηδεία του
Γιάννης Αγγελάκης: Το σπαρακτικό δημόσιο μήνυμα μετά την κηδεία του

Αγγελάκης

Το τελευταίο αντίο είπαν την Παρασκευή 6 Μάιου συγγενείς και φίλοι στον γνωστό κομμωτή, ηθοποιό και make up artist, Γιάννη Αγγελάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του το Μεγάλο Σάββατο. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα θλίψης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 13:45. Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι συντετριμμένοι από το θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη, με τη θλίψη να είναι χαραγμένη στο πρόσωπο τους.

«Δύσκολη μέρα η σημερινή... Πως να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπο που μαζί του έζησες τις καλύτερες στιγμές των νεανικών σου χρόνων και έχεις τόσες ωραίες αναμνήσεις από εκείνον και την πάνω από 10 χρόνια κολλητή παρέα σας, που δεν φτάνουν μέρες ολόκληρες για να τις θυμηθείς...Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος δεν είναι τα δάκρυα αλλά η χαρά ! Χαρά για αυτά που ζήσατε και μοιραστήκατε, χαρά που πέρασε από τη ζωή σου και χαρά που αυτό το μαγικό και πάντα γελαστό πλάσμα με το ασύλληπτο, πανέξυπνο χιούμορ, ήταν σημαντικότατο κομμάτι της ζωής σου ! Γιάννης Αγγελάκης και δάκρυα δεν πήγαιναν ΠΟΤΕ μαζί ! Τον αισθάνομαι να μας βλέπει και να λέει : "Καλέ, έχετε τρελαθεί που κλαίτε και στενοχωριέστε ? Εγώ είμαι μια χαρά ! 'Άιντε, βγέστε και διασκεδάστε, χαρείτε και γελάστε για μένα και πάνω απ' όλα ΖΕΙΣΤΕ, δεν μπορώ να σας βλέπω έτσι, άιντε ! "

Θα το κάνουμε Γιάννη μου από δω και πέρα, γιατί ξέρω ότι το τελευταίο που θέλεις είναι να βλέπεις ανθρώπους στενοχωρημένους. Και δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ ! Στο υπόσχομαι... Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ΟΛΑ!» έγραψε ο καλός φίλος του Γιάννη Αγγελάκη, Πάνος Έξαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ημέρα του αποχαιρετισμού. Ένα μήνυμα που καθρέπτισε τα συναισθήματα του γνωστού σεναριογράφου για τον εκλιπόντα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR