counter

Λάκης Λαζόπουλος: Η επίθεση που δέχτηκε από πρώην συμμαθητή του - Η φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο

Λάκης Λαζόπουλος: Η επίθεση που δέχτηκε από πρώην συμμαθητή του - Η φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο
Λάκης Λαζόπουλος: Η επίθεση που δέχτηκε από πρώην συμμαθητή του - Η φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο

Λαζόπουλος

Από τον Γιάννη Προκόπη

 

Μια πρωτοβουλία του Λάκη Λαζόπουλου που θέλησε να συμμετάσχει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα και είχε ως βασικό θέμα την ευαισθητοποίηση στην αναπηρία, ήταν η αιτία να γίνει επίθεση στον δημοφιλή ηθοποιό από έναν πρώην συμμαθητή του. Η αφορμή δόθηκε από φωτογραφία του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος θέλησε να μιμηθεί τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όραση τους. Ο ίδιος λοιπόν έδεσε τα μάτια του, με τα βέλη να μην αργούν και να έρχονται από συμμαθητή του ίδιου στο 1ο γυμνάσιο Λάρισας, ο οποίος, με αφορμή την απόπειρα του Λαρισαίου ηθοποιού να μιμηθεί τους τυφλούς, έγραψε στο Facebook:

«Δεν ξέρω ποιανού πρωτοβουλία είναι αυτή η βλακεία αλλά αν τους έβλεπαν οι τυφλοί σίγουρα θα γελούσαν. Διότι μόνο συμπαράσταση και συμπόνια δεν εκφράζεις έτσι στους αναπήρους αυτούς. Θέλεις να κάνεις κάτι να πιάσει; Κλείσε, για ένα 24ωρο μόνο, τα μάτια ενός υπουργού και πες του να κάνει εντελώς μόνος τα εξής:

Να ξυριστεί, να φορέσει τις ίδιες κάλτσες, να δέσει και να διαλέξει σωστά τη γραβάτα, να βρει το ανάλογο κοστούμι και το πουκάμισο, να κάνει τον καφέ του, να μπει μόνος στην τουαλέτα, να χτενιστεί και να βγει στην πόρτα να πιαστεί από συνοδό για περπάτημα. Συνήθως και για εργασία...

Αν τα καταφέρει ο υπουργός πες του ότι πράγματι είναι άξιος που έκοψε τα επιδόματα από τους βαρειά αναπήρους. Όλα τα παραπάνω να τα κάνει 60 χρόνια Λάκη. Και να πεις στην εκπομπή σου ότι το επίδομα ανικανότητας οι Ανάπηροι το χαρίζουν στην κυβέρνηση και τους υπουργούς της».

Χρ. Τσαντηλας πρώην συμμαθητής του 1ου Λάρισας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR