counter

Το εορταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα τις ημέρες του Πάσχα

Το εορταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα τις ημέρες του Πάσχα
Το εορταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα τις ημέρες του Πάσχα

Παπαδόπουλος

Στο νέο τεύχος του ΜΥtv που κυκλοφορεί φιλοξενείται το εορταστικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών!

Το εορταστικό πρόγραµµά τους συνεχίζουν οι τηλεοπτικοί σταθµοί µέχρι και την Τρίτη του Πάσχα. Η ροή τους επικεντρώνεται σε ελληνικές και ξένες ταινίες, ενώ δεν λείπουν και τα µουσικά αφιερώµατα.

 

Μεγάλο Σάββατο

 

Το Μεγάλο Σάββατο στην ελληνική τηλεόραση θα κυριαρχήσουν οι κινηµατογραφικές ελληνικές και ξένες παραγωγές, ενώ θα µεταδοθούν και θρησκευτικές ταινίες. Ο ΣΚΑΪ δεν αλλάζει το πρωινό του πρόγραµµα, µε τον Γιώργο Αυτιά να «καληµερίζει» το κοινό του σταθµού στις 06.00, ωστόσο αµέσως µετά δεν θα προβληθεί η εκποµπή Ακραίως, η οποία θα αντικατασταθεί από επαναλήψεις. Στις 20.00 το κανάλι του Φαλήρου θα παρουσιάσει τις µυστικές ζωές των δώδεκα αποστόλων, µια παραγωγή του National Geographic. Και ο Alpha, όµως, αναπροσαρµόζεται, µε το Σπίτι µου, σπιτάκι µου να λείπει από το πρόγραµµα. Το βράδυ της ίδιας µέρας, αντί για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στις 21.00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία Η αρχόντισσα και ο αλήτης. Αργότερα το Στην υγειά µας, ρε παιδιά φοράει τα «καλά» του. Συγκεκριµένα, στις 23.15 προσκαλεί τους τηλεθεατές να κάνουν Ανάσταση µε τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέµου, της Γλυκερίας και του Χρήστου Νικολόπουλου. Λίγο πριν από τις 24.00 οι τηλεοπτικοί σταθµοί Mega, Alpha, Star και ΑΝΤ1 θα συνδεθούν ζωντανά µε Ιερούς Ναούς για να µεταδώσουν το µήνυµα της Ανάστασης. Ο ΑΝΤ1 αµέσως µετά θα προβάλει τρία µουσικά προγράµµατα: στις 00.10 το πρόγραµµα από τον Βοτανικό µε τον Αντύπα και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, στις 01.30 το πρόγραµµα της Έλενας Παπαρίζου από το South Coast Βούλας και αµέσως µετά (02.45) τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Κώστα Μαρτάκη από τη συνεργασία τους στο νυχτερινο κέντρο Ποσειδώνιο. Το Star από το πρωί στρέφει την προσοχή του στους µικρούς του φίλους µε παιδικές σειρές και οικογενειακές ταινίες. Το βράδυ, στις 21.00, θα προβάλει ξένες ταινίες. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η ΕΡΤ1 βάζει και αυτή τα «καλά» της. Συγκεκριµένα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν µια εξαιρετική µουσική παράσταση µε τη ∆ήµητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα.

 

Κυριακή του Πάσχα

 

Το πρωί της Κυριακής, στις 09.30, η εκποµπή Σπίτι µου, σπιτάκι µου γιορτάζει το Πάσχα µε πολύ χορό και τραγούδι, αλλά και εκλεκτούς καλεσµένους, όπως η Ελένη Τσολάκη, ο Σόλων Τσούνης, η Λάουρα Νάργες, η Ράνια Κωστάκη, ενώ το κέφι απογειώνει η Έλλη Κοκκίνου µε παλιές και νέες της επιτυχίες. Το βράδυ της ίδιας µέρας ο ΑΝΤ1 έχει ετοιµάσει όχι ένα, αλλά δύο µουσικά προγράµµατα για την ψυχαγωγία των τηλεθεατών του. Στις 23.55, από το Κατράκειο Θέατρο, ο Αντώνης Ρέµος και η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζουν ένα υπερθέαµα, ενώ στις 03.30 η Άλκηστη Πρωτοψάλτη µάς υποδέχεται µε Τα παραµύθια µιας φωνής.

∆ευτέρα & Τρίτη του Πάσχα

 

Από τη ∆ευτέρα του Πάσχα το τηλεοπτικό πρόγραµµα οδεύει προς την κανονικότητά του, αν και την Τρίτη 03/05 θα επιστρέψουν όλες οι εκποµπές και οι παρουσιαστές στις θέσεις τους. Βέβαια, δεν λείπουν οι εξαιρέσεις. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ∆ευτέρα στις 17.45, µε εορταστική διάθεση, υποδέχεται τη Τζένη Μελιτά στον ρόλο της «µαµάς» µαζί µε τη Μαντώ Γαστεράτου απέναντι στον Στράτο Λύκο και το «παιδί» του Φάνη Λαµπρόπουλο. Οι παιδικές και ξένες ταινίες θα αντικαταστήσουν και τη ∆ευτέρα και Τρίτη τις καθηµερινές ζωντανές εκποµπές του Star, οι οποίες θα επανέλθουν κανονικά στο πρόγραµµα του σταθµού από την Τετάρτη του Πάσχα. Το ίδιο θα συµβεί και στην ΕΡΤ1, όπου δεν θα προβληθούν οι καθηµερινές ενηµερωτικές εκποµπές, οι οποίες θα επανέλθουν από την Τρίτη

Εξώφυλλο

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR