counter

Στέλιος Κρητικός: Ο ηθοποιός μιλά στο FTHIS.GR για την γέννηση της κόρης του

Στέλιος Κρητικός: Ο ηθοποιός μιλά στο FTHIS.GR για την γέννηση της κόρης του
Στέλιος Κρητικός: Ο ηθοποιός μιλά στο FTHIS.GR για την γέννηση της κόρης του

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Στέλιο Κρητικό και την σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την Μεγάλη Δευτέρα και βιώνει ξεχωριστές στιγμές έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Η σύζυγος του Στέλιου Κρητικού γέννησε με καισαρική τομή το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και ο ευτυχισμένος μπαμπάς, συγκινημένος, μίλησε στο FTHIS.GR για την μικρή Κόμισσα, αφού αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη του ζευγαριού.

Ο Στέλιος Κρητικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω τρισευτυχισμένος. Το μωράκι μας ήρθε λίγες ημέρες νωρίτερα, με καισαρική τομή. Τα τηλεφωνήματα και οι επισκέψεις δεν σταματούν και όλοι οι δικοί μας άνθρωποι χαίρονται με την χαρά μας. Η σύζυγός μου και η κορούλα μας θα πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Μεγάλη Παρασκεύη. Οι κουμπάροι μας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μας έκαναν δώρο το καροτσάκι και το port bebe της μικρής μας. Θα πάρει το όνομα Κόμισσα, το όνομα της μητέρας μου». 

 Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz προετοιμάζεται για τον ερχομό της κόρης του και μας αποκαλύπτει το όνομά της!

Διαβάστε επίσης: Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz κάνει τις τελευταίες αγορές πριν τον ερχομό του μωρού

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR